Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Hello Football Friend στην ΕΠΣ Φωκίδας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Φωκίδας τις προηγούμενες ημέρες, το οποίο έλαβε χώρα στο προαύλιο του Γυμνασίου Άμφισσας, σε γήπεδο που προσφέρθηκε από την Ε.Π.Ο.

Αναλυτικά, η δράση στην Φωκίδα περιλαμβάνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ Hello Football Friend και σ’ αυτήν συμμετείχαν περίπου 230 αγόρια και κορίτσια από όλες τις τοπικές ακαδημίες του νομού στην ηλικιακή κατηγορία Κ 8 και Κ 10.

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποστήριξε τις δραστηριότητες με οργανωτικές και λειτουργικές κατευθύνσεις, καθώς και με παροχή αθλητικού υλικού και αναμνηστικών διπλωμάτων.

Επιπλέον, η δράση στην ΕΠΣ Φωκίδας υποστηρίχτηκε θερμά από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φάνη Αγγέλου, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ, καθώς ΚΑΙ από το Δήμο και τοπικούς φορείς. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν αναπτυξιακές δράσεις και σε άλλες ΕΠΣ, οι οποίες θα δώσουν, εκτός όλων των άλλων, την ευκαιρία σε παιδιά μέχρι 12 ετών να ψυχαγωγηθούν και να εκπαιδευτούν μέσα από το άθλημα που αγαπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: