Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Τι απαντά η πρόεδρος του ΛΙΜ.ΤΑΜΕΙΟΥ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ στην επιστολή του πρώην προέδρου κ.Ν.Καϊμάρα

Επιστολή στον πρώην Προέδρο της ΛΕ του ΛΤΝΦ, κο Νίκο Καϊμάρα             


 


 21/06/2022



Κύριε Καϊμάρα, 

η ανακοίνωση σας, θέλοντας να σχολιάσετε το Δελτίο Τύπου του ΛΤΝΦ της 19/06/2022 αποτελεί μία αδικαιολόγητη προσωπική επίθεση. 

Διαβάζοντας τον απολογισμό, που δημοσιεύσατε την 04/02/2019, αξίζει κανείς να σταθεί στο σημείο που όντως απορρίπτετε τη σύμβαση για την τοπογράφηση και βυθομέτρηση της περιοχής ονομάζοντάς τη  "Μελέτη αποχαρακτηρισμού". Συνεπώς, φάσκετε και αντιφάσκετε μέσα στην ίδια σας την ανακοίνωση.

Παραθέτω αποσπάσματα του απολογισμού σας και καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία στην υπηρεσία μας, παρακαλώ, να μας αποστείλετε:

1) Τη μελέτη αναμόρφωσης της περιοχής Κίρρας χορηγίας του Δήμου Δελφών. 
2) Την εξέλιξη του ΠΕΑΛ (master plan), με ποια εταιρεία υπεγράφη σύμβαση και σε ποιον κωδικό εντάχθηκε η χρηματοδότηση, καθώς και το ύψος αυτής.

Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου,  τον Απρίλιο του 2020, αναλυτικά για το τι παραλαμβάνει, ως συνέχεια, η παρούσα Λιμενική Επιτροπή, η απάντηση σας δεν ήταν σαφής. 

Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος της ΛΕ του ΛΤΝΦ
Σοφία Αναγνωστάκου




ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ : 2



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα του ενός να απαντά, του άλλου να ανταπαντά, του πρώτου να ξανααπαντήσει, του δεύτερου να ξανααπαντήσει, κ.ο.κ. Δικαίωμα δικό μου σαν απλός πολίτης να σας θυμίσω, πως ούτε ο πρώην άφησε έργο πίσω του εκτός ότι έβγαλε τις μικρές κολώνες του μόλου της Ιτέας για να ξεφορτωθούν οι ανεμογεννήτριες, και της νυν έργο της μέχρι σήμερα είναι η με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωση της παραχώρησης στο Λαρνάκι στο αφεντικό των βωξιτών, και όπως δείχνουν τα πάντα, θα είναι και το μοναδικό. Ο πρώτος δε, ενώ είχε πλήρη γνώση ότι όλες οι εγκαταστάσεις βωξίτη δυτικά της Ιτέας είναι εντελώς στον αέρα απο πλευράς νομιμότητας, δεν έπραξε τίποτα ελεγκτικά , όπως είναι υποχρέωση και δικαίωμα του Λιμενικού Ταμείου να κάνει σε ότι γίνεται σε περιοχές που μισθώνει στον οποιονδήποτε. Αφού δεν κλήθηκε να ξανααποφασίσει κατά την θητεία του, κανένας έλεγχος των καταγγελιών που ο ίδιος είχε υποστηρίξει και οι πριν αυτόν τις θάβανε.
Εκτός αν θέλετε μπράβο για τα βασικά, που αλλάξατε δέκα κολώνες, που δεν βούλιαξε η παραλία στα σκουπίδια, κλπ. Να ξεπέσουμε να ζητάτε παλαμάκια και μπράβο για αυτά που σε άλλους τόπου, δεν διανοείται το Λιμενικό Ταμείο να μην κάνει γιατί θα τους κρεμάσουν ανάποδα οι πολίτες. Να σας στείλουμε αν είναι μαζί με τους Δημοτικούς Περιφερειακού και βουλευτές σε κανένα ίδρυμα όλους μαζί, όταν βάζετε τις μπαλίτσες στην στρογγυλή τρύπα και κυβάκια στην τετράγωνη να σας δίνουν γλειφιτζούρι. Σαν δεν ντρέπεστε λιγό, σε ένα τόπο ρημαγμένο απο τους ίδιους τους "άρχοντές" του, αΑντί να είστε λίγο σεμνοί και σκεφτικοί και οι δύο για τον ρόλο που τελικά παίξατε, τσακώνεστε σαν να μην πως τί. Τί συμβαίνει τελικά; Η συνειδητοποίηση του αρνητικού έργου που τελικά παράγατε παραπλανημένοι απο έμπιστους και συμβούλους σας τρελαίνει και ακούγοντας τους ίδιους συμβούλους που σας εξαπάτησαν στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου εκθέτοντας τελικά και την ίδια την αντίληψή σας; Ή τελικά αυτό είναι το πραγματικό σας επίπεδο ; Πόσο θα σας τιμούσε και θα τιμούσατε και εσείς τον κόσμο που θεωρητικά υπηρετείτε, εάν με σεβασμό σε όποιες ιδεολογικές, κομματικές παραταξιακές ή άλλες διαφορές, καθόσασταν κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι και κοιτούσατε πως μπορείτε να βοηθήσετε πραγματικά τον τόπο; Πολλά ζητάω; Είναι για άλλες κοινωνίες κάτι τέτοιο; Εδώ τελικά κάνει κάποιος άλλος κουμάντο; Εσείς κάνατε ποτέ για τις ευθύνες που είχατε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε,η το σάλιο σου χαλάς, παίζουν με την νοημοσύνη μας. Όχι του ότι δεν πρέπει να τους κράζουμε (και λίγα είπες) αλλά σ αυτή τη χώρα δεν υπάρχει τσίπα φιλότιμο, αξιοπρέπεια , όλοι πουλημένοι στα ξένα και ντόπια συμφέροντα. Έργα για την ποιότητα ζωής Μηδέν. Μόνο προβολή λόγια, λόγια και φωτογραφίες ..... και το έργο επαναλαμβάνεται.Καληνύχτα σας.