Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

« ΙΤΕΑ εντοπιότητα ΑΣΕΠ και αποτελεσματικότητα » ( Χρ.Βανδώρου )



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μονον η καταργηση της εντοπιοτητας δειχνει τη νομός ειμαστε. Αντι να κραταμε την ντοπια νεολαια και κατοικους εδω στις ριζες τους διωχνουμε τους μονιμους κατοικους της Φωκιδας προς αλλες περιοχες για εργασια με αποτελεσμα να ερημωνει η Φωκιδα. Καθε χρονο τουλαχιστον 70-100 προσληψεις ειναι εποχικου πρσσωπικου στη Φωκιδα (Μουσειο Δελφών, ΙΕΚ Γαλαξιδιου, Δημος Δελφών, Περιφέρεια, Νοσοκομειο κλπ) και αντι να δινουμε προβαδισμα στα μορια των μονιμων κατοικων της πολυπαθης Φωκιδας δεχομαστε υποψηφιους απο ολη την ελλαδα λες και εδω ειμαστε η γη του πλουτου. Ποσο ντροπη Ροδος, Σερρες κλπ με τεραστιες επιχειρησεις και δραστηριοτητα να εχουν εντοπιοτητα και η Φωκιδα να μην εχει. Στις εκλογες κατοικοι της Φωκιδςα θυμηθειτε το Συριζα που εφαρμοσε την εντοπιοτητα και θυμηθειτε και τη ΝΔ που την καταργησε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΩΝ.
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ » ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ ΣΤΟ «ΛΑΡΝΑΚΙ». ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΛΙΓΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝ' ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ . ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΣΑΝ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ . ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται η καθαριότητα να είναι συνεχής, κατά τη διάρκεια του έτους και η σύμβαση να είναι από Μαιο; άρα το ποσό επιμερίζεται σε όλην την χρονιά και είναι μικρότερο από άλλες χρονιές. Η παραπληροφόρηση κύριε Βανδώρε είναι το ατού σας, τελικά.

Ανώνυμος είπε...

α... ωστε υπάρχουν τελικα 3 υπαληλοι στο λιμ ταμείο; Καλά ο δεύτερος τι ρόλο παίζει; Ο τρίτος ; Κατακαυμένο δημόσιο, σαν δεν ντρέπονται τα μέλη της λιμενικής επιτροπής και της αποκεντρωμένης

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ενώ η πρώτη είναι υπόδειγμα υπαλλήλου εδώ και 25 χρόνια!!

Χρηστος βανδωρος είπε...

Βαλε το ονομα σου κ τυψλοποντικα κ θα σου απαντησω με την Διαυγεια. Αλλα γιατι να υπαρχει εργολαβος αφου εχει υπαλληλο για συτη την εργασια

Ανώνυμος είπε...

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει και 2η υπάλληλος στο γραφείο! Σου έχει δώσει ήδη την απάντηση ο 7.13μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Η Υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου είναι πράγματι πρώτη και υπόδειγμα Δημοσίου Υπαλλήλου. Χρόνια τώρα,σε άψογη συνεργασία με όλες τις πολιτικά διορισμενες Διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου, όλων των κομμάτων, αποδίδει τα μέγιστα και πάντα καταρτισμενη εξυπηρετεί τους πολίτες της Ιτέας προσδιδωντας κύρος, εμπιστοσύνη και σοβαρότητα στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας. Αποτελεί στυλοβάτη της Υπηρεσίας σε αντίθεση με άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου με πολυάριθμους υπαλλήλους που δεν εξυπηρέτησαι και τίποτα δεν προχωρά . Οποίος έχει αντίθετη άποψη δυστυχώς είναι κακόβουλος και κάποιο '' προσωπικό "λόγο θα έχει.. Μακάρι όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι να είναι σαν την Υπαλλήλο αυτή. Αν το Λιμενικό Ταμείο λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο οφείλεται αποκλειστικά σε αυτή.