Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη από drone της ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο).

 



Σε εξέλιξη βρίσκονται σοβαρά επεισόδια με ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής.

Στο παρακάτω βίντεο, υπάρχουν ενάερια πλάνα από τα επεισόδια από drone της ΕΛ.ΑΣ.:

Σημειώνεται ότι ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μέρος του κεφαλιού του, είτε από φωτοβολίδα είτε πέτρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.


πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι κρατούντες έχουν καταλάβει ότι θα ακολουθήσουν την πορεία του ΠΑΣΟΚ μετά απο αυτή την θητεία, κάνουν ένα τελευταίο ντού- λεηλασία - πλιάτσικο (ανάλογα με την θέση του καθενός) της περιουσίας της Ελλάδας. Εκκρεμούν κάποιες τελευταίες συμβάσεις μεταλλείων, ΑΠΕ, λιγνίτη, κλπ που δεν έχουν ξεπουλήσει για τα επόμενα 50 χρόνια στα όρνια που μοιράσανε την Ελλάδα με τα μνημόνια και τελευταία επιλογή για να κερδίσουν κι άλλο χρόνο είναι ο εμφύλιος . Έχει συμβεί πάμπολλες φορές στην ιστορία της Ελλάδας και σε πολλές άλλες χώρες με πλούτο αλλά πουλημένες ηγεσίες και αγράμματο ή τρομοκρατημένο λαό. Αν έχουμε μυαλό όσοι έχουμε μυαλό ας κρατηθούμε μακριά απο κάθε μορφής εμφύλιο. Είναι προφανές ότι ο αστυνόμος που έδειρε στην Νέα Σμύρνη τον νεαρό, δεν είναι μόνο όπως και να τον χαρακτηρίσεις για τον χαρακτήρα του την νοοτροπία του και την ακραία ακαταλληλότητα για αστυνόμος, είναι τουλάχιστον και πανηλίθιος στο μέτρο που δεν είναι σε θέση να προστατέψει τον ίδιο του τον εαυτό απο τα βασικά. Σίγουρα είναι άκρως ανίκανος να προστατέψει πολίτες και άκρως επικίνδυνος για να παραμείνει αστυνομικός. Το ότι δεν τον ξηλώσανε αμέσως αλλά προσπάθησαν να τον καλύψουν σε επίπεδο Υπουργού, δείχνει ότι και στο ανώτατο επίπεδο Υπουργού και πρωθυπουργού είναι, είτε πανηλίθιοι είτε επιδιώκουν εμφύλιο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Με τόση ιστορική πραγματικότητα να επιβεβαιώνει την μεθόδευση εμφυλιακού αποπροσανατολισμού ως εργαλείο λεηλασίας του πλούτου μιάς χώρας με τις πλάτες πουλημένων πολιτικών, αποκλείεται εδώ να το κάνουν όλοι τσάμπα. Είναι στατιστικά σίγουρο ότι κάποιοι λίγοι είναι οι δωσίλογοι πολιτικοί που το αβαντάρουν και οι περισσότεροι απλά ικανά ηλίθιοι. και πρέπει όλοι να πάνε σπίτια τους ή στην φυλακή ανάλογα με το τι έχουν υπογράψει ο καθένας στην θητεία του. Τέλος απορίας.

Όποιος Έλληνας τσιμπήσει και αρχίσει τα εμφυλιακά λάβαρα, είναι απλά ένα βολικό κορόιδο συνυπεύθυνος για την λεηλασία της χώρας του και της ζωής του. Τις προφανείς βλακείες τις κάνουν βλάκες ή και προβοκάτορες. Ούτε όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι να τους κάψουμε, ούτε κάθε Έλληνας νέος ή μεγάλος που αντιμιλά όταν κάποιος αστυνομικός-μπάτσος του μιλάει με άθλιο ύφος είναι για ξύλο. Τα κωθώνια που έχουν φωλιάσει στην Ελληνική Πολιτεία είναι ο κοινός εχθρός όλων μας και οι υπόλοιποι που δεν είναι κωθώνια, οφείλουν πλέον να παραιτηθούν καταγγέλλοντας όλα αυτά που είναι αδύνατον να μην βλέπουν αλλιώς καθιστούν πλέον τον εαυτό τους συνένοχα κωθώνια.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν βαρεθεις, να γραψεις --οχι τοσα πολλα---αλλα 2 λεξεις για τον παρολιγο θανατο του 27 αστυνομικου ευχαριστω