Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

«Δρ Τζέκιλ κύριος Χάιντ» η «Μαθήτρια το πρωί, Πόρνη το βράδυ» η «Αμάρτησα για το παιδί μου»....( του Χρήστου Βανδώρου )







«Δρ Τζέκιλ κύριος Χάιντ» η

              «Μαθήτρια το πρωί, Πόρνη το βράδυ» η

«Αμάρτησα για το παιδί μου»


Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να καταλήξω σε έναν τίτλο. 

Διάβαζα και ξαναδιάβαζα το 5ο θέμα της 10ης συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, που έγινε στις 9 Μαρτίου, και δεν πίστευα στα μάτια μου! Για να μην κρατάω όσους άτυχους πολίτες έχω την τιμή να παρακολουθούν εξηγούμαι… 

Στις 29/1/2015 έγινε αυτοψία στο Λαρνάκι από συνεργείο της υπηρεσίας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας. Επιβλήθηκε δε πρόστιμο 12.000 ευρώ για ποιο λόγο; Ας τον διαβάσουμε όπως περιγράφεται από την αρμόδια υπηρεσία . «…επικάθιση υπολειμμάτων βωξίτη και δημιουργία λάσπης βωξίτη στο οδόστρωμα τμημάτων της Ε.Ο Άμφισσας – Ιτέας – Ναυπάκτου (στο ρεύμα ανόδου … προς την Άμφισσα έως και τον κόμβο «Κακανού»…  

Η απόφαση παραδόθηκε στην εταιρεία βωξιτών τον Μάιο του 2015 και φυσικά η εταιρεία βωξιτών δια του δικηγόρου της έκανε προσφυγή (9/7/2015) κατά της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη και ειδικά κατά της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και του τότε Υπουργού Εσωτερικών. Μέχρι εδώ όλα καλά, νόμιμα και ηθικά πλασμένα!

Όμως η αδέκαστος έχει κέφια. 

Έτσι φτάνουμε στην 10η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής με θέμα τι νομίζετε;

 Τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου νε υπερασπιστεί την Περιφέρεια κτλ έναντι της από 9-7-2015 προσφυγής στο δικαστήριο της Λειβαδιάς που θα γινόταν στις  18-3-2021! Δηλ μετά από 6 ολόκληρα χρόνια. Που προφανώς ΑΝΑΒΛΉΘΗΚΕ ΚΑΘΌΣΟΝ Η Λειβαδιά είναι σε βαθύ κόκκινο και έπεται συνέχεια. Υπάρχει κάτι το περίεργο; Προφανώς και υπάρχει.

Πέρα από τις καθυστερήσεις, -συνηθισμένα πράγματα- απλά Η αγωγή της εταιρείας Βωξιτών υπογράφεται από τον δικηγόρο κ Γ. Δελμούζο και στρέφεται ουσιαστικά κατά της απόφασης που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει ο νύν αντιπεριφερειάρχης που τυγχάνει να είναι ξανά ο κ Γ. Δελμούζος!

Όποιος καταλαβαίνει ας μας εξηγήσει τι συμβαίνει.

Πάντως, απότι θυμάμαι, στην ξενόγλωσση ταινία του δεύτερου τίτλου, στη πρωταγωνίστρια, τη νεαρή Ατζες, κάποια στιγμή συγκρούστηκαν οι δύο κόσμοι της. Για την περίπτωση μας δεν είμαι σίγουρος…


Υστερόγραφο. 1. Ανάλογη περίπτωση υπάρχει στο Λιμ Ταμείο Φωκίδας με τον νυν βουλευτή Φωκίδας.  







Αναλυτικότερα τα σχετικά έγγραφα:



https://docs.google.com/document/d/1_GZfFK1SIhPw5uvHmI7c2TQlDv4uLLVU/edit


https://drive.google.com/drive/folders/1hSpJL890CgYL99_IKEKMEYRnzQMNqswe

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ (ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΔΙΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ !!!!
ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..
ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΜΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον σχολιαστή των 14.04 και επιπρόσθετα τονίζω πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος πρέπει να αμειφθεί απ την εταιρία ακόμη περισσότερο , καθότι υποστηρίζοντας τα συμφέροντα της και από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη , χρεώνει τον Ελληνικό λαό με 0,85 εκατομ Ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει και τον «κόμβο στην Κολοπετινίτσα» .
Μακάρι να ζούσε ο Αλέκος Σακελλάριος ή ο Νίκος Τσιφόρος ώστε να γυρνούσανε και μια ταινία με αυτό τον τίτλο ώστε να γινόμασταν πασίγνωστοι στα πέρατα της χώρας…και να έπιανε τόπο και ο κόμβος !