Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά - Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης: "Μην χρεώνετε στην Τρόικα τις απολύσεις των γιατρών. Η δόξα για τις απολύσεις ανήκει σ' εμένα"





@alex30_030

#Αδωνις #γεωργιαδης #γιατροι #νδ_ξεφτιλες

♬ πρωτότυπος ήχος - Alex


Επιμέλεια θέματος από τον συνεργάτη μας Η.Κ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς.
Από εκεί καί Πέρα τι να λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ BLOCK ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΠΙΚΗ ΙΤΕΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ;
ΕΠΟΜΕΝΟ POST : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΝΗΣΤΕΙΑ Ή ΘΑ ΑΡΤΗΘΕΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 6:55 σχολιαστή. Αν η επανάληψη επακριβώς των λεγομένων κάποιου Πολιτικού μέσω αναμετάδοσης video, αποτελεί Μεροληψία γιά 'σένα, τότε φίλε μου είσαι... ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ.ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ μην την διαβάζεις την Καρτερία, κάνει τζίζζζζζζ στο μυαλό σου και στους αυθέντες σου. Μείνε μακρυά της, γιατί θα στεναχωριέσαι συνέχεια που δεν καταλαβαίνεις. Εκεί μείνε,στίς "στάνες" γι' ασφάλεια, μέχρις να ΄λθεί το ΠΑΣΧΑ.'Αιντε Καλή Ανάσταση,γίδι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:55, αν είναι κάτι ψέματα να μας το πεις.

Καρτερία είπε...

Στο blog δημοσιεύονται κυρίως θέματα τοπικού ενδιαφέροντος , για τον Δήμο και τον Νομό μας . Επιλέγονται και προβάλλονται επίσης θέματα γενικού ενδιαφέροντος που πιστεύουμε ότι αξίζει κανείς να διαβάσει και να ενημερωθεί.

Το blog είναι συνεπές , ακολουθώντας την ίδια γραμμή με το καταστατικό του συλλόγου 'Καρτερία" στον οποίον ανήκει . Αξίζει να αναφερθεί ότι στον σύλλογο είναι μέλη άτομα όλων των κομματικών πεποιθήσεων..

Το blog δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ και προσπαθεί να λέει τα πράγματα με τ΄όνομά τους .

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν είναι κανείς αλαζόνας πρέπει να στηλιτεύεται . Το ξεμπρόστιασμα του "αντιπροέδρου" είναι επιβεβλημένο. Αυτό εξ άλλου είναι και το μήνυμα των πρωθυπουργών της ΝΔ (θυμηθείτε τον Κώστα Καραμανλή που είχε πει "Σεμνά και ταπεινά..")
Αρχίζω να υποψιάζομαι πως η "ΚΑΡΤΕΡΙΑ" είναι μυστικό όργανο του Μητσοτάκη που προφανώς δεν εγκρίνει αλαζονικές συμπεριφορές στελεχών του αλλά και δεν είναι σε θέση να το δηλώσει ευθαρσώς αφήνοντας το έργο αυτό σε συμπαθή του blog....

Ανώνυμος είπε...

Προς : 23 Μαρτίου 2021 - 6:55 μ.μ

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !! ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!
ΟΣΟ ΓΙΑ..ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ..ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο βίντεο λέει ότι εάν (εάν το ξαναλεω) απολυθεί θα είναι δική μου επιλογή και όχι της Τρόικας. Απολύθηκε έστω και ένας γιατρός από το Δημόσιο;Όχι βεβαια αλλά αυτό γιατί να ενδιαφέρει το ΣΥΡΙΖΑ ΙΤΕΑΣ. Σιγά τη λεπτομέρεια. Εγώ επειδή αγαπώ πολύ περισσότερο από εσάς την πόλη μου, δεν θέλω να ταυτίζεται με την προπαγάνδα αγραμματων γκεμπελιστων. Μην καπηλευεστε τουλάχιστον το σήμα της καρτεριας. Απογοήτευση νιώθω που κάνεις δεν έχει ανιδιοτέλεια και όρεξη να παλέψει για το καλό της πόλης. Και όσοι ευαγγελιζονται ότι το κάνουν το κάνουν με άλλη ατζέντα. Ψηφίστε ότι θέλετε αλλά την Ιτεα αφήστε την από έξω.