Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Κορονοϊός: Στο "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Ανωγείων Κρήτης και η Φωκίδα

Από αύριο στις 6 τα ξημερώματα στο "βαθύ κόκκινο" κατατάσσονται ο Δήμος Ανωγείων Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστάσιας, Νίκος Χαρδαλιάς.



Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ.Χαρδαλιάς, όσον αφορά την περιφερειακή ενότητα Λάρισας, αναστέλλεται, λόγω του σεισμού, η ένταξη της περιοχής από αύριο στο "βαθύ κόκκινο" όπως είχε ανακοινωθεί.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι για τη μεταβαση σε ΚΤΕΟ δεν ισχύει η χιλιομετρική απαγόρευση, ενώ τόνισε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση απαιτείται η αποστολή sms με τον κωδικό 2.

Τέλος όσον αφορά την τέλεση γάμων (θρησκευτικών και μη) επιτρέπεται αυστηρά η συμμετοχη έως 9 ατόμων.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις ουρές των ψεκασμενων να τα αποτελέσματα...κ αν αρπάξουν κανέναν γέρο για διασωληνωση θάχουμε κ κανέναν νεκρό.

ΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

Διαβάζω πως φταίμε πάλι εμείς. Οι πολίτες. Γιατί; Δεν είμαστε υπεύθυνοι; Τον τελευταίο χρόνο είμαστε έξι μήνες σε καραντίνα διότι οι άρπα κόλλα αποφάσεις της κυβέρνησης και η ανικανότητα των υπουργών μας έφτασε εκεί. Κάθε υπουργίσκος θέλει ανοικτά τα της αρμοδίας του επαγγέλματα. Ανοιγοκλείνουμε δηλαδή. Στελέχη της νέας δημοκρατίας εμβολιάζονται εκτός σειράς και απογοητεύουν εμάς τους υπόλοιπους. Ο Μητσοτάκης κάνει βόλτες. Πήξαμε από τις χιλιάδες δηλώσεις στο κανάλια υπουργών υφυπουργών λοιμωξιολόγων παρατρεχάμενων ακόμα και ντόπιων κομματόσκυλων.
Γιατί χαλαρώσαμε (αν χαλαρώσαμε) εμείς οι κοινοί πολίτες;
Ρωτώ λοιπόν:
Τα τεστ από το ΤΟΜΥ αποστέλλονται στον ΕΟΔΥ;
Τα τεστ από τα ιδιωτικά εργαστήρια αποστέλλονται και αυτά στον ΕΟΔΥ;
Αν μια οικογένεια 5 ατόμων από τη Φωκίδα βγει θετική σε νοσοκομείο της Βοιωτίας που θα χρεωθούν τα κρούσματα αυτά; Φωκίδα η Βοιωτία;
Ένα χρόνο τώρα δεν έχουμε πάρει απαντήσεις. Μάλλον ούτε οι αρμόδιοι ξέρουν.
Διαβάζουμε για πολλές μέρες 0 κρούσματα και χαλαρώνουμε. Το ξαναγράφω είμαστε από πέρυσι 6 μήνες χωρίς δουλειά κοινωνικές επαφές κ.λ.π.
Η υγεία καταρρέει σε όλη την Ελλάδα θα πήγαινε καλά στη Φωκίδα; Ας γελάσουμε!
Σταματήστε τη πάσα της ευθύνης στους πολίτες και αντιδράστε στη κυβέρνηση, ΟΛΟΙ σας που κάνετε πολιτική facebook. Τίποτα δεν είναι ρόδινο σε αυτό το νομό. Αποτύχατε παντού.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο γνώστης. Πεζει να είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ.
Τα συντρίμμια μας θα τα μαζεύουμε στα προσεχή χρόνια...