Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Αρνητικά τα δείγματα για κορονοϊό στη Γραβιά (video)


Ανυπόστατες φήμες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους πρώην δήμους Γραβιάς και Παρνασσού στη Φωκίδα.

Κακόβουλοι συσχέτισαν με οικογένεια της Γραβιάς τα κρούσματα της Λαμίας με συνέπεια να προκληθεί αναίτιος πανικός και να επηρεαστεί η καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.
Διευκρινίσεις και τέλος στις φήμες, έδωσε ο αντιδήμαρχος Δελφών, Γιάννης Μανανάς, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star K.E, το βράδυ της Δευτέρας.
 Ξεκαθάρισε ότι  τα μέλη της οικογένειας που ήρθαν σε επαφή με επαγγελματία του παζαριού που βρέθηκε θετικός στον Κορωνοιό , είναι σε κατ’οίκον περιορισμό και τα δείγματά τους βρέθηκαν αρνητικά. 
Διευκρίνισε  σε όλου τους τόνους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους και συνέστησε προσοχή και όχι πανικό.

1 σχόλιο:

Καρτερία είπε...

Η "Καρτερία" ζητάει συγγνώμη γιατί άθελά της αναδημοσίευσε λανθασμένες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα . Επίσης ζητάει συγγνώμη για την δημοσίευση σχολίων που ενδεχομένως είχαν προσωπικό χαρακτήρα και έθιγαν πρόσωπα και πράγματα , τελείως ανυπόστατα.
Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς και αντικειμενικοί και πολύ περισσότερο να μη δημοσιεύουμε σχόλια με εμπάθεια.
Τα λάθη έχουν περιορισθεί κατά πολύ αλλά δεν μπορούν να εξαλειφθούν καθότι διαχειριστές του blog βρίσκονται και σε πόλεις εκτός του δήμου Δελφών και ο έλεγχος πολλές φορές γίνεται εκ των υστέρων.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .