Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Με αγιασμό θα ραντίζονται όλα τα αεροσκάφη που φθάνουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Με αγιασμό θα ραντίζονται όλα τα αεροσκάφη που φθάνουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ειδικά τροποποιημένες υδροφόρες γεμάτες αγιασμό που θα ψεκάζουν τα αεροσκάφη που φθάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος επιστρατεύει η κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.


Σ
ύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου ότι ο αγιασμός είναι σε θέση να εξουδετερώσει τον κορωνοϊό, πυροσβεστικά οχήματα σε συνεργασία με την Εκκλησία θα γεμίσουν με τόνους αγιασμού, με τον οποίo θα ψεκάζουν όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα σκάφη στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα, οι αεροπορικές εταιρείες της χώρας ήδη έχουν προχωρήσει στην ταχύρρυθμη εκπαίδευση ιερέων στον χειρισμό αεροσκαφών, ώστε να αναλάβουν την πραγματοποίηση πτήσεων έως ότου βρεθεί εμβόλιο για τον ιό. Οι ιερείς αυτοί θα μπορούν να πραγματοποιούν και λειτουργίες εν πτήσει, τη λεγόμενη και λειτουργία πτήσης.
Τέλος, η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο το μέτρο να επεκταθεί και στις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπου αύρες της αστυνομίας γεμάτες αγιασμό θα περιφέρονται στους δρόμους και θα ψεκάζουν πολίτες χωρίς προειδοποίηση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε καρτερία, το βατράχι είναι ιστοσελίδα που ανεβάζει εσκεμμένα ψεύτικες ειδήσεις. Συμπληρώστε στο τέλος ότι είναι για πλάκα, αλλιώς χάνετε το κύρος σας.

Καρτερία είπε...

Για τον σχολιαστή των 08:29
Αν πρόσεξες στις ετικέτες γράφει ΧΙΟΥΜΟΡ.

Ανώνυμος είπε...

δεν το πρόσεξα, με συγχωρείτε :)

Ανώνυμος είπε...

Και συ ρε Καρτερια αναπαραγεις ο,τι αντιεκκλησιαστικο? Δεν υπαρχουν αλλα χιουμουριστικα δημοσιευματα για να γελασουμε λιγο?( οπως τα ανεκδοτα για τον κορονοϊο)

Unknown είπε...

Πέθανα από τό γέλιο
Έκανα δέκα λεπτά νά διαβάσω την είδηση

Unknown είπε...

Μετά την κοιραλιφη ήλθε κι ο αγιασμός. Ποιος μιλάει για χιούμορ? Ήδη ξεκίνησε και εξαγωγή με τάνκερ στην υφηλιο

Μαικ είπε...

Είναι κακόγουστο χιούμορ!