Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Αυτοαναιρείται ο κ. Κατσαγούνος! "ΕΊΧΕ ΚΑΚΌ ΣΉΜΑ"! Διαψεύδει δήλωση που έκανε ενώπιον αυτήκοου μάρτυρα! Για την κα. Π. Αραβαντινού


Αποτέλεσμα εικόνας για βαγγελης κατσαγουνος
Σε απίστευτη αυτοαναίρεση οδηγήθηκε (από ποιόν άραγε;) ο κ. Κατσαγούνος, διαψεύδοντας τις δηλώσεις που έκανε για την κ. Αραβαντινού, όπου υποστήριζε ότι τον καπελώνει, ισχυριζόμενος ότι έγινε παρανόηση λόγω «κακού σήματος», αλλά δεν υπολόγισε ότι μιλούσε σε ανοικτή ακρόαση και ενώπιον αυτήκοου μάρτυρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για πεγκυ αραβαντινου


Η επιστολή Κατσαγούνου.

Κυρία Γιαννούλη,

Έπειτα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της εφημερίδας σας, θα ήθελα να επισημάνω πως οι δηλώσεις που φέρεται ότι έχω κάνει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, θέλω να πιστεύω λόγω κακού σήματος και περιορισμένου χρόνου, έγινε παρερμηνεία των λεγομένων μου.
Θέλω να διαβεβαιώσω εσάς και το αναγνωστικό σας κοινό ότι με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους υπάρχει μία πολύ καλή και αποτελεσματική συνεργασία. Μέσα από ομαδική δουλειά και πνεύμα συναίνεσης, όλοι μας και ο καθένας στον τομέα του καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για το καλό του τόπου μας.
Από εδώ και στο εξής, οι δηλώσεις μου θα αποστέλλονται στην εφημερίδα σας γραπτώς για αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας ή παρεξήγησης.
Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την καθημερινή και αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα και η οποία ευελπιστώ να συνεχιστεί.\

Βαγγέλης Κατσαγούνος
Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
----------------------------------------------------------------------------
Απάντηση σύνταξης

Κε Αντιπεριφερειάρχα,

Λυπάμαι ειλικρινά που οδηγηθήκατε ατάκτως σε αναίρεση της δήλωσής σας, την οποία είχατε την ατυχία να κάνετε σε ανοικτή ακρόαση και με αυτήκοο μάρτυρα που ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα που ώρα που μιλούσαμε και είμαι απολύτως σε θέση να αποδείξω τα λεγόμενά σας. Μάλιστα, σας ρώτησα δυο φορές, αν αυτά που λέτε θέλετε να τα γράψω και τις δυο απαντήσατε θετικά, τονίζοντας ότι για αυτό μου το λέτε. Σαφώς σε επόμενες δηλώσεις σας θα φιλοξενούνται μόνο αν έρχονται γραπτά και υπογεγραμμένες, ενώ σε προφορικό επίπεδο ακόμη και την «καλημέρα», θα βγαίνω έξω να την επιβεβαιώνω.

 Γιώτα Γιαννούλη Εκδότρια

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί δεν το διαψεύσατε χτες;

Πηγή: Εφημερίδα Η Ώρα της Φωκίδας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιον να πιστεψει κανεις?
Τον Κατσαγουνο η την εφημεριδα?
Ποιος εχει μονιμο αξιοπιστιας αραγε?

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο πουλί ο βάτραχος ωραίο αυγό η κότα..............

Ανώνυμος είπε...

ξυπνησε και βρεθηκε Αντι...και μετά κοιμήθηκε και συνεχίζει να κοιμάται

Ανώνυμος είπε...

Πέμτη πρωί πήγανε οι εμπλεκόμενοι Λαμία και παραλίγο θάχαμαι Τέταρτο-4- Αντιπεριφερειάρχη-ισσα.-Ρεκόρ Γκινες, αλλα ευτυχως δεν είχε σήμα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

κακο σημα και το προβλημα παααααει