Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τη Δύση με νέες επιθέσεις μέσα στα Χριστούγεννα


«Από 'δω και μετά θα προχωρούμε σε επιθέσεις εναντίον τους και δεν θα μπορούν να μας επιτεθούν» απειλούν Ευρώπη και Αμερική οι τζιχαντιστές του ISIS.
Οι τζιχαντιστές της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαπέλυσαν νέες απειλές κατά της Δύσης, ανακοινώνοντας μέσω Διαδικτύου ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής.
Σε αφίσα που δημοσιεύτηκε μέσω λογαριασμών σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζεται ένας τζιχαντιστής ζωσμένος πυρομαχικά να περπατά στη στολισμένη με χριστουγεννιάτικα Oxford Street του Λονδίνου. «Από 'δω και μετά θα προχωρούμε σε επιθέσεις εναντίον τους και δεν θα μπορούν να μας επιτεθούν» αναγράφει η αφίσα.
Πρόκειται για την τελευταία σε μια σειρά από εικόνες-απειλές που έχει δημοσιοποιήσει η προπαγανδιστική ομάδα του ISIS.
Οι προηγούμενες αφίσες έδειχναν τον Άγιο Βασίλη να έχει γονατίσει μπροστά από έναν εκτελεστή του Ισλαμικού Κράτου στη Regent Street του Λονδίνου και να περιμένει τον θάνατό του, το χέρι ενός τζιχαντιστή να κρατά ένα ματωμένο μαχαίρι με φόντο τον πύργο του Άιφελ και έναν τρομοκράτη ντυμένο Άη Βασίλη να στέκεται δίπλα από ένα κιβώτιο με δυναμίτη στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Οι δύο πρώτες εικόνες ανέγραφαν την προειδοποίηση «Σύντομα στις διακοπές σας» σε αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και η τελευταία έγραφε «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη... σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: