Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Απαράδεκτο: Αφαίρεσαν την Αγία Ευθυμία από το πρόγραμμα του παραδοσιακού ελαιώνα!


Απαράδεκτο: Αφαίρεσαν την Αγία Ευθυμία από το πρόγραμμα του παραδοσιακού ελαιώνα!!!


ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ-3




Μεγάλη αναστάτωση και αγανάκτηση μεταξύ των κατοίκων της Αγίας Ευθυμίας έχει προκαλέσει η δημοσίευση από το Υπουργείο Αγρατικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του πλαισίου εφαρμογής της δράσης 10.01.02 «Προστασία παραδοσιακού ελαιώνα Άμφισσας» από την οποία προκύπτει ότι η Αγία Ευθυμία απουσιάζει από τις περιοχές παρέμβασης της συγκεκριμένης δράσης.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί γραφειοκρατική παράλειψη κι όχι εσκεμμένη ενέργεια διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπήρξε κάποιος «εγκέφαλος» που είχε την φαεινή ιδέα της εξαίρεσης της Αγίας Ευθυμίας από το πρόγραμμα αυτό.
Θυμίζουμε ότι η Αγία Ευθυμία, με πρωτοβουλία του τ. Υφυπουργού και τότε Βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα είχε ενταχτεί στο πρόγραμμα για τον Παραδοσιακό Ελαιώνα και οι κάτοικοί της απολάμβαναν των προνομίων του.
Ελπίζουμε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου που θα επισκεφτεί αύριο το Νομό να πάρει πίσω αυτό το «δώρο» που επιφύλασσε για τους κατοίκους της Αγίας Ευθυμίας το Υπουργείο του. Εκτός αν πρόκειται να σωθεί η ελληνική οικονομία με την αφαίρεση της Αγίας Ευθυμίας από το πρόγραμμα του Παραδοσιακού Ελαιώνα.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την οποία προκύπτει η αφαίρεση της Αγίας Ευθυμίας από τις περιοχές παρέμβασης πατώντας ΕΔΩ 

http://agiathimia.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το 2005 το πρόγραμμα του παραδοσιακού ελαιώνα είναι η μεγαλύτερη πολιτική επιτυχία για το νομό και οφείλεται εξολοκλήρου στον τότε βουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

Μπουγας,σοβαρότητα τα υπόλοιπα για κλωτσιές

Ανώνυμος είπε...

Για διακονιαρεοι μια χαρα τα 'μολογατε...