Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΣΦΙΝΑ: “ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ” - ΨΗΦΙΣΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΣΦΙΝΑ

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Δεσφίνας για νέες εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή τους. Με ψηφίσαμε και συγκέντρωση υπογράφων καλούν τη Δημοτική Εν. Δεσφίνας να σεβαστεί τις θέσεις των πολιτών για τη μη επιβάρυνση του τόπου τους.
Το ψήφισμα θα κοινοποιηθεί και στην GREENPEACH.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς Θεού όχι στην GREENPEACH γιατί θα σας πάρουν πάρουν με τα ροδάκινα. (Και θα τσούζουν πολύ καθώς είναι καί πράσινα/άγουρα...)... :)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΓΑΛΑΞΙΔΙ Ή ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΑΝΙΚΟΛΑ (ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΤΟΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΕΡΣΟΝΝΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ, ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΕΝΩ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΚΟΣ, ΠΟΤΑΜΟΙ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΣ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ)ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ UNESCO, ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ (ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες αντιδρούν,και πολύ καλά κάνουν,αλλά ο δήμαρχος κάνει επίτιμο δημότη Δήμου Δελφών τη Νάνση με τα ψάρια!
Όταν η Φωκίδα,εκτός από τις ανεμογεννήτριες, τις ιχθυοκαλλιέργιες,τις εξωρύξεις, θα γίνει(αν δεν είναι ήδη)και χώρος ταφής ραδιενεργών αποβλήτων τότε μάλλον ...δεν θα έχει κατοίκους!