Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Το Δημοτικό σχολείο Κίρρας συμμετέχει ενεργά στη δράση «Δελφικές Μαθητικές Τοιχογραφίες» της Διεθνούς Δελφικής Ακαδημίας με έδρα το Βερολίνο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Το Δημοτικό σχολείο Κίρρας συμμετέχει ενεργά στη δράση «Δελφικές Μαθητικές Τοιχογραφίες» της Διεθνούς Δελφικής Ακαδημίας με έδρα το Βερολίνο και συμβολική έδρα τους Δελφούς , υπό την έγκριση της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων .
          Στόχος , ο σχεδιασμός, η υλοποίηση πολιτιστικών-εκπαιδευτικών- κοινωνικών δράσεων που προάγουν τις διαχρονικές Δελφικές Αξίες , σύμβολο φωτός για την ανθρωπότητα ,  για τη σύνθεση των  αντιθέσεων των λαών -«Δελφική Ιδέα»- και τη συναδέλφωσή τους .
          Συμμετέχουμε λοιπόν στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς , στη συμβολή της Κίρρας ως  επίνειου των Δελφών , ζωγραφίζοντας τη Δελφική Ιστορία μας και ταξιδεύοντάς την στα πέρατα του κόσμου.
          Οι «Δελφικές Μαθητικές Τοιχογραφίες» θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24/04/2017 στο σχολείο μας , παρουσία δεκαμελούς αντιπροσωπίας  της Διεθνούς  Δελφικής Ακαδημίας.

                                                                                                                  Με εκτίμηση

                                                       Ο Δ/ντής του Σχολείου
                                                     Ηρακλής Σαλαγιαννης


Δεν υπάρχουν σχόλια: