Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το Α.Τ. ΙΤΕΑΣ παραμένει !








Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στη Λαμία, η παρουσίαση του νέου Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι νέες υπηρεσίες στην Δ.Α. Φωκίδας :
1. Αστυνομικό Τμήμα Αμφισσας-Δελφων.(περιλάμβανει τα συγχωνευθεντα Α.Τ. Δελφών και Α.Τ. Γραβιας).
2.Τμημα Ασφαλείας Αμφισσας.
3.Τμήμα Τροχαίας Αμφισσας.
4.Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Άμφισσας.
5. Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας (περιλάμβανει τα συγχωνευθεντα Τ.Τ.Ιτεας, Σ.Τ.Α. Ιτεας, Α.Σ. Γαλαξιδίου, Α.Σ. Ερατεινής).
6. Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικιου (ως έχει)
7. Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου (ως έχει).


ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Κων/νος
Μέλος Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Φωκίδας
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρες δοξες για πολη που ετσι κι αλλιως περναει τουρισμος για τους Δελφους να της κοβεις το Τμημα Τουρισμου !!!!! Μονο στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ μπορουσε να γινει αυτο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ......
ΑΡΑ Η ΙΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ......
Η ΙΤΕΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.........
ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΙ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΣΘΩΤΟΙ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤ...........
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δέν ήξερα ότι υπήρχαν και λειτουργούσαν σταθμοί σε Γαλαξίδι και Ερατεινή αλλά σίγουρα είναι κακό για όλο τον τόπο το ότι κλείνουν και θα συμπαρασταθώ ως συμπολίτης τους αν έτσι πιστεύουν και οι Γαλαξιδιώτες και Ερατεινιώτες. Εάν αυτοί (πρώτα απ' όλα αυτοί έχουν τον λόγο) βρίσκουν την απόφαση άδικη και διοργανώσουν οποιαδήποτε αντίδραση.
Να ρωτήσω για την Ιτέα και ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Πάλι καλά που μένει το Α.Τ. ή κακώς κλείνει η Τροχαία και το τμήμα τουριστικής Αστυνομίας; Και πάλι κακό είναι για όλο τον τόπο είναι και απο την άλλη η Εθνική μας φτώχεια η αλήθεια της εποχής. Η κάλυψη Τροχαίας στην Ερατεινή δηλάδή απο που θα γίνεται; Θα πηγαίνουν καθημερινά περιπολίες έστω για μία φορά την μέρα απο την Άμφισσα στην Ερατεινή, και θα πληρώνουν βενζίνα το μήνα για το επιπλέον κομμάτι Άμφισσα Ιτέα δεκαπλάσια απο ότι το ενοίκιο που θα εξοικονομήσουν; Ή δεν θα πηγαίνουν ποτέ και αμα χρειαστεί θα κάνουν μία ώρα απο την Άμφισσα; Να κανονίζουμε δηλαδή τουριστικά χάπενινγκ με κόντρες στις ευθείες της Ερατεινής χωρίς Τροχαία; Και τί ενοίκιο θα γλυτώσουν; Θα φύγει απο εκεί το Α.Τ. και θα πάει σε καμία τρύπα; Κρατητήριο που θα έχουν; στην κολώνα της ΔΕΗ με αλυσίδα; Το Τμήμα τουριστικής Αστυνομίας γιατί το κλείνουν στην Ιτέα; Δεν μπορούνε να κρατήσουν την Διεύθυνση για να στηρίζουν και τον χαρακτήρα της πόλη, χωρίς νοίκια, μαζί με το Α.Τ. Και με άντρες που θα καλύπτουν ανάγκες του Α.Τ. όταν δεν τους απασχολεί ο Τουρισμός; Πήραν καμία απόφαση ότι δεν είμαστε Τουριστική πόλη, πύλη εισόδου στην Ελλάδα, λιμάνι αυτών των Δελφών που τους ξέρουν και έρχονται απ' όλο τον κόσμο; Γιατί κλείνουν οι άλλες διευθύνσεις αν δεν έχουν να εξοικονομήσουν χρήματα;
Οι εποχές της διαπλοκής και της διαφθοράς είναι πάντα εδώ μέχρι κάποιος πραγματικός ηγέτης να ξεμαγαρίσει την Δημόσια Διοίκηση και την τοπική Πολιτική απο τα λαμόγια του παρελθόντος που μέχρι σήμερα ζούν και βασιλεύουν.
Εμένα τελικά μου βρωμάει πολύ άσχημα η υπόθεση γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά με όση καλή θέληση και αν τους κρίνω. Μακάρι να βγεί κάποιος έστω και εδώ έστω και ανώνυμα να μου δώσει μιά δικαιολογία.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ...... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΑΤ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ....... Η ΙΤΕΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. Η ΆΛΛΗ Η ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΣ ΘΆΒΟΥΝ ΚΑΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ" ΑΥΤΌ ΒΟΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ; ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ. ΜΗΝ "ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ" ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ "ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ" . ΠΟΤΕ ΠΙΑ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΈΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που δεν καταντησε η Ιτεα Μαλανδρινο...Ωψιμο το ενδιαφερον του αιρετου

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλα μυαλα τα σκεφτηκαν αυτα και αποφασισαν ολα στην Αμφισσα . Ενα μονο πρεπει να παρακαλει καποιος , να μην του τυχει κατι στην ευρυτερη περιοχη της Ερατεινης και να περιμενει απο την Ιτεα περιπολικο !!! Το χειροτερο να πεσει σε τροχαιο {χωρις σοβαρα τραυματιες} και να περιμενει την ΤΟΤΑ η οποια μπορει να ειναι σε αλλο τροχαιο στην περιοχη Γραβιας !!!!! Αληθεια οι φωστηρες του ΣΥΡΙΖΑ θα μας πουν τα Τμηματα της Αττικης που καταργουνται για να δουμε της Εκαλης , του Διονυσου , της Κ.Κηφισιας , των Μελησσιων , Θρακομακεδονων, Αγ.Στεφανου, Σαρωνιδας , Βουλας , Βουλιαγμενης Γλυφαδας κ.λ.π. Πεντελης και λοιπων αλλων Βορειων και Νοτιων προαστειων οπου κατοικουν και εχουν τις περιουσιες τους ολα τα λαμογια Δεξια , Αριστερα , Συριζεικα , Ανεξαρτητα κ.λ.π. ???????????????