Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η ''Επιστράτευση'' της Αυτοδιοικήσεως... ΕΝΑΣ ''ΤΙΜΙΟΣ'' (!...) ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝ (παρ' ότι πολυξοδεμένος)


Η ''Επιστράτευση''
της Αυτοδιοικήσεως...
Το παρακάτω δημοσιευόμενο κείμενο, είναι αντιγραφή από το διαδικτυακό μήνυμα (SMS), το οποίο απέστειλε κατά χιλιάδες από το κινητό του τηλέφωνο, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος),Γεώργιος Πατούλης.
Αποδέκτες του μηνύματος την παραμονή του Δημοψηφίσματος, ήσαν χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες Δημοτικοί Σύμβουλοι, από όλους τους Δήμους της Χώρας, προς του οποίους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπενθύμισε παραφράζοντάς το ελαφρώς, το παλαιόθεν ρηθέν : ''Ησυχία, Τάξις, Ασφάλεια''...

''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΕ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ''
 


   Ο εν λόγω Δήμαρχος, ιατρός στο επάγγελμα, ''πήρε στις πλάτες'' του, την ενημέρωση των άβουλων αλλά φοβισμένων ψηφοφόρων, εκ μέρους βεβαίως του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας όπου και ιδεολογικά ανήκει.  Και θέλησε, έστω και την τελευταία στιγμή να τους υπενθυμίσει, ότι η Χώρα μας ανήκει στην Ευρώπη και ότι το ΝΑΙ, διασφαλίζει την παραμονή μας εκεί.

   Βεβαίως, παρά το ''εθελοντικό'' έξοδο του κου Πατούλη, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν ήταν η παραμονή στην Ευρώπη (κατά την Ν. Δημοκρατία) και τώρα θα πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω από αυτούς τους Ταγούς του Έθνους.  Για αυτό και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, καλεί σε έκτακτο Συνέδριο όλους τους Δημάρχους της Ελλάδος.  Και αυτό το προγραμμάτισε για την ερχομένη Πέμπτη (τόση βιασύνη!...) 9 Ιουλίου 2015.
Εκεί θα συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως γίνεται αντιληπτό.  Και θα παρευρίσκεται προφανώς και ο Δήμαρχός μας Αθ. Παναγιωτόπουλος.

   Ο προεκλογικός αγών όμως, ήταν άνισος.  Γιατί από την μιά πλευρά, υπήρχε πολλή πίκρα, πολλή αγανάκτηση και πολύς εξευτελισμός κατά τα τελευταία 5 έτη, τα οποία δεν ήταν εύκολο να παραγραφούν παρ' όλα τα όσα ''σκαρφίστηκαν'' οι εδώ και οι έξω ...Ευρωπαίοι.  Ακόμη και με τα μηνύματα (SMS) του συμπαθέστατου Δημάρχου Αμαρουσίου.

Έκανε μια προσπάθεια όμως ο άνθρωπος.  Όπως και κάποιοι άλλοι, εδώ κοντά μας.  Αλλά για αυτούς, θα ''μιλήσουμε'' αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: