Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κλείνουν και ..... μελλοντικούς δρόμους στην Κίρρα


Επιστολή στην υπηρεσία Δόμησης του δήμου Δελφών έστειλε η πρόεδρος της Κίρρας κ. Γώγα Μαντά, καθώς έχει εντοπίσει, όπως τονίζει περιφράξεις χώρων από ιδιώτες και μάλιστα κοντά σε αδιάνοικτους δρόμους.
Στην επιστολή της σημειώνει:
«Σας ενημερώνω ότι στην Κίρρα το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στην αντίληψη μου περιφράξεις χώρων από ιδιώτες σε δύο περιοχές εντός σχεδίου πόλεως Κιρρας και μάλιστα πλησίον σε αδιάνοικτους οδούς.
Παρακαλώ να προβείτε σε επιτόπια αυτοψία, με δική μου υπόδειξη, για την επιβεβαίωση της ορθότητας των πράξεων αυτών με σκοπό τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των αδιάνοικτων οδών της Κίρρας», καταλήγει.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το αστειάκι...ποιες περιφράξεις; Εδώ έχουμε παράνομα ολόκληρα οικήματα σε αδιάνοικτους δρόμους...εδώ είχε βρεθεί άνθρωπος να αποζημιώσει αδιάνοικτο δρόμο γιατί η Υπηρεσία Δόμησης δεν του έδινε άδεια οικοδόμησης και η πρώην Δημοτική Αρχή κωλυσιεργούσε για να ευνοήσει ευνοημένους υπαλλήλους της...μια χαρά είναι η Κίρρα, λαβύρινθος και ξέχωρη από την Ιτέα, φτιάξτε τουλάχιστον ένα δρομάκι να ενώνεται με την Ιτέα, μέσω XENIA και ποταμιού και αφήστε τους δρόμους, πολυτέλειες στους καιρούς που διανύουμε...