Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ+ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ: ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ+
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη
Το πλήθος του ελληνικού λαού στο Σύνταγμα το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, γιατί να ψηφίσουμε ΟΧΙ την Κυριακή στις 5 Ιουλίου, ήταν παθιασμένο και βροντοφώναζε: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ...στα μέτρα λιτότητας και φτώχειας, ΟΧΙ στους εκβιαστές δανειστές...
 
«Σήμερα γιορτάζουμε για την τόλμη να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Γιορτάζουμε για να ξεπεράσουμε τον φόβο και τους εκβιασμούς. Η Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
 
 
«Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία, ό,τι και να ξημερώσει τη Δευτέρα είμαστε οι νικητές. Στείλαμε μήνυμα αξιοπρέπειας στην Ευρώπη»
 
 
«Στον τόπο όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, δίνουμε μία ευκαιρία στην Ευρώπη να επιστρέψει στη Δημοκρατία. Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας στον κόσμο.
Θέλουμε να είμαστε ίσοι στην Ευρώπη ».
 
 
«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί την Ελλάδα με αποκοπή από την Ευρώπη. Οι τεχνοκράτες της λιτότητας θέλουν να ξαναρπάξουν την Ευρώπη. Εμείς όμως αψηφούμε το κρεσέντο της τρομοκρατίας και της τρομολαγνείας. Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιστρέφει τα τελεσίγραφα!»
 
 
«Σας καλώ την Κυριακή να πείτε ξανά ένα υπερήφανο όχι στα τελεσίγραφα. Όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα, την Δευτέρα να πούμε ένα απόλυτο όχι στο διχασμό. Σας καλώ να παραμερίσετε τις σειρήνες της τρομοκρατίας και να αποφασίσετε με ηρεμία και αποφασιστικότητα. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα νικήσουμε. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Το όχι θα γράψει ιστορία - Η Ελλάδα στην Ευρώπη της ελευθερίας».
 
Ο κόσμος χειροκροτούσε παθιασμένος και στήριζε τον Αλέξη Τσίπρα, που είχε το σθένος να πει ΟΧΙ στον εκβιασμό των δανειστών ζητώντας με το δημοψήφισμα και την υποστήριξη του ελληνικού λαού, ώστε να είναι η Ελλάδα και πάλι η χώρα της Δημοκρατίας αλλά και η Ευρώπη να έχει Δημοκρατική φωνή κι όχι να επικρατεί ο "φασισμός" των τρομοκρατών δανειστών και της παρέας τους...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ+

Δεν υπάρχουν σχόλια: