Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ρατσισμός και Υποκρισία. Του κου Κώστα Γάτου

Σε άρθρο μου την 1η Σεπτεμβρίου 2014 με τίτλο "Τι μας κρύβουν οι Πολιτικοί,"και αφορούσε το θέμα της Λαθρομετανάστευσης, περιέγραφα το εφιαλτικό σενάριο για την πατρίδα μας, που προέκυπτε τόσον από τα αναμφισβήτητα στοιχεία που επικαλείτο Το Βήμα της Κυριακής της 6/07/2014 όσον και από την συνέντευξη του Αρχιτέκτονα Αθανασόπουλου Περικλή με τον τίτλο: Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.


Με εξαίρεση ελάχιστους που με χαρακτήρισαν από υπερβολικό και κινδυνολόγο ως ακροδεξιό, ομολογώ ότι με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα από τους συμπολίτες μας η ενέργειά μου είχε απήχηση.
Ακόμη και την μη ανταπόκριση των πολιτικών πρώην μαθητών μου, που ονομαστικά καλούσα να πάρουν θέση τότε, την ερμήνευσα ως ταύτιση με τις απόψεις μου.
 
Σήμερα και οκτώ μήνες μετά, επανέρχομαι. Όχι για να αντλήσω συγχαρητήρια (αλλοίμονο αν χαίρομαι για την επιβεβαίωση προβλέψεων τρόμου) αλλά να προσπαθήσω αφενός την διερεύνηση της κατοχής που μεθοδευμένα επιβάλουν στον Ελληνισμό, ξένες δυνάμεις με την βοήθεια εσωτερικών αβανταδόρων και προδοτών, αφετέρου να αφυπνίσω τους άρχοντες του νομού μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις ορδές των λαθρομεταναστών που θα κατακλείσουν ΑΜΕΣΑ και την δική μας περιοχή.
Ο κυριότερος όμως λόγος, είναι η υποκρισία των ΜΜΕ & αρχών που στην παρούσα φάση είναι ΟΛΕΘΡΙΑ
-ΑΥΤΉ που όταν λες τα πράγματα με το όνομά τους χαρακτηρίζεσαι Φασίστας και διώκεσαι ως Ρατσιστής
 
Ερωτώ: Γιατί χαρακτηρίζεται ρατσιστική η συμπεριφορά του καθηγητή Θεολογίας όπως μετέδωσε το κανάλι STAR στις ειδήσεις των 08.00 της23/04/15;
Επειδή είπε το αυτονόητο; Ότι αν μπουν τα 2.000.000πρόσφυγες και μετανάστες που περιμένουν στις ακτές της Τουρκίας θα γίνουμε ξένοι στο τόπο μας; Τούτο είναι ψευδές;;;;;;;
Οι δύσμοιροι αυτοί, που μαζί με εκείνους που είναι ήδη στην Ελλάδα φθάνουν τα 4.000.000 πως θα επιβιώσουν;
 
Είναι ή όχι υποκρισία ο ισχυρισμός ότι θα φύγουν για την Ευρώπη; Ας μη κρυβόμαστε: Αυτοί που έρχονται και σκηνοθετούν ναυάγια για να τους περισυλλέξουν οι λιμενικοί ως ερυθρός σταυρός, γνωρίζουν ότι ήλθαν για να μείνουν. Άλλωστε τα κράτη της βόρειας Ευρώπης όπως αναμετέδωσαν τα κανάλια στις ειδήσεις της 24/04/15 δεν τους δέχονται στα εδάφη τους.
Και ξανά ρωτώ: Όταν έρχονται χωρίς συντρόφους χωρίς λεφτά και με δεδομένο ότι δεν θα βρούν δουλειά αφού τα δικά μας παιδιά γι' αυτόν τον λόγο ξενιτεύτηκαν, πως θα ζήσουν;
Δεν θα κλέψουν βιάσουν δολοφονήσουν απαγάγουν και θα μπουν στα σπίτια μας; Από στατιστικά στοιχεία οι διακινητές ναρκωτικών και πορνείας είναι αλλοδαποί. Πως θα ελέγξεις σήμερα τον ιό του έμπολα και αύριο τις άπειρες επιδημικές ασθένειες από Ασία και Αφρική όταν έρχονται κατά στίφη χωρίς να ελεγχθεί η υγεία τους; Γιατί λοιπόν όταν λες τούτα χαρακτηρίζεσαι ρατσιστής;
Ρατσισμός είναι η εχθρική μεταχείριση και συμπεριφορά σε ομάδα ανθρώπων λόγω φυλής χρώματος Θρησκείας. Ρατσισμός είναι όταν ανέχεσαι τους πάγκους με τα λαθραία προϊόντα, από ανθρώπους που βρίσκονται παράνομα στην χώρα σου και μάλιστα έξω από τα πανεπιστήμια. και
Ρατσισμός είναι να σφυρίζεις αδιάφορα όταν Έλληνες βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους (για τις οποίες πληρώνουν φόρους) λόγω του παραεμπορίου των λαθρομεταναστών που προκλητικά έστησαν έξω από αυτές.
 
Ρατσιστές λοιπόν είναι οι παράνομοι εισβολείς και οι αβανταδόροι αυτών. Εμείς τους περισυλλέγουμε και τους γλυτώνουμε από πνιγμό όπως πρόσφατα στην Ρόδο και αυτοί μας μισούν και μας σφάζουν σαν τα αρνιά. ΡΩΤΩ:
-Ποιοι σκοτώσανετον συμπολίτη μας που πήγαινε την γυναίκα του να γεννήσει για να του πάρουν την κάμερα;
-Ποιοι σκοτώσανετον Φαρμακοποιό μέρα μεσημέρι στο Μοσχάτο για να τον ληστέψουν;
-Ποιοι φιμώνουντα γεροντάκια και πεθαίνουν από ασφυξία;
-Ποιοι μπήκαν Μεγάλη Παρασκευή στα σπίτια όλου του χωριού στην βόρεια Ελλάδα και τα λήστεψαν;;
-Ποιοι προξενούσανεγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο για να αποσπάσουν χρήματα;
-Ποιοι ήσαν οι δραπέτες για τους οποίους στήθηκε πολυήμερη επιχείρηση για την σύλληψη τους σε όλη την χώρα με τεράστιο οικονομικό κόστος και η οποία κατέληξε στην εκτέλεση του βαρυποινίτη............ Κόλα;
-Ποιοι είχαν γεμίσει τα φανάρια της Αθήνας με υαλοκαθαριστές ζητιάνους;
-Ποιοι σκότωσαν τους αστυνομικούς της ομάδας Δίας;
-Έλληνας ήταν αυτός που έκαψε με βενζίνη την φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη;
-Μήπως αυτός που πήρε όμηρο και τελικά σκότωσε την Αμαλία στην οδό Νιόβης της Αχαρνών λεγόταν Ματέϊ και ήταν Ρουμάνος; Έλεος πια με την απύθμενη αυτή υποκρισία περί ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!!!!!!!!
 
Αν εγώ που λέω τούτα είμαι ρατσιστής και αυτός που κατέστησε φυτό την κοπέλα στην Πάρο αφού πρώτα την βίασε λέγεται στυγερός δολοφόνος, τότε αυτοί που του αλλάξανε την ηλικία για να μην εγκλειστεί στις κανονικές φυλακές αλλά σε εκείνες των ανηλίκων πως λέγεται;; !!!!!!!!!!!! Ρουφιάνος;;;; Προδότης;;;;
 
Όταν οι δημοσιογράφοι αντί να κτυπούν όχι καμπανάκι αλλά ΚΑΜΠΑΝΕΣ για το που και πως θα χωρέσουμε στην μικρή Ελλάδα, παρουσιάζουν τα προσωπικά δράματα των λαθρομεταναστών, τι ρόλο παίζουν και τι επιδιώκουν;;;;
Κακά τα ψέματα. Αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον εφιάλτη όχι που έρχεται αλλά που έφτασε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πιο επικίνδυνο που κουβαλούν αυτοί οι εξαθλιωμένοι που συναθροίζονται στην πατρίδα μας::είναι:. Η θρησκεία τους!!!!!!!!!!!!!!!
 
Αυτή που διδάσκει το μίσος τους για τους χριστιανούς όταν η δική μας θρησκεία διδάσκει την αγάπη.
Και μην σπεύσετε να με χαρακτηρίσετε προπαγανδιστή. Γιατί:
-Όταν ρίχνουν από τις βάρκες τους χριστιανούς στους καρχαρίες στην μεσόγειο, όπως ο Νέρωνας στα λιοντάρια και οι κυβερνήσεις και ΜΜΕ υποβαθμίζουνε το γεγονός.
-Όταν δολοφονούν καθολικούς και ορθόδοξους ιερείς και όταν οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν καθημερινά αθώους επειδή δεν ασπάζονται το Ισλάμ
-Όταν θριαμβολογούν για την αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις και ανακηρύττουν ήρωα τον δολοφόνο πιλότο που σκότωσε 149 άτομα, αυτά μαζί με όσα συγκεκριμένα προανέφερα δείχνουν ότι είμαστε μπροστά σε ένα Ελληνικό όλεθρο.
 
Που όταν τα λες όχι μόνο δεν είσαι εσύ ο ρατσιστής,αλλά προδότης αν τα αποκρύπτεις.
Ήδη αυτόν την οδύνη η Αθήνα την βιώνει. Οι Αθηναίοι γυρίζοντας από τις διακοπές του Πάσχα αντίκρυσαν άλλη πόλη. Οι τουρίστες στον γύρο που κάνουν με τα υπαίθρια λεωφορεία συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε χώρα Μέσης ανατολής.
Η ομόνοια μετατράπηκε σε γκέτο λαθρομεταναστών(χαρακτηριστική η δήλωση νεαρού Αφγανού που είπε στην τηλεόραση ότι του θυμίζει Καμπούλ η Αθήνα)
Ας αφήσουμε λοιπόν την υποκρισία που συνιστά πλέον εσχάτη προδοσία και με μπροστάρηδες τους τοπικούς μας άρχοντες να προλάβουμε τα του τόπου μας.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η απόβαση λαθρομεταναστών στα νησιά μας και από εκεί στον Πειραιά και Ραφήνα.
 
Δια στόματος του αρμοδίου υπουργού όλοι αυτοί θα μετακινηθούν στην επαρχία.
Δεν είναι λοιπόν καιρός τώρα να αναλύσουμε περαιτέρω το πολιτικό και θρησκευτικό ζήτημα ούτε να περιμένουμε την κατανομή ευθυνών όταν και αν δικαιωθεί ο δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου ότι η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ θα απο-τελέσει μεγαλύτερο σκάνδαλο και από αυτό των υποβρυχίων, αυτό των Ολυμπιακών αγώνων αυτό του Χρηματιστηρίου αυτότης Ζήμενς
Επιβάλλεται να λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας για την ασφάλεια και την υγεία μας πριν δεχτούμε την μερίδα του εφιάλτη που καταδικαστήκαμε μέσα από προδοσίες να μας αναλογεί.
Η παρερμηνεία του Ρατσισμού λειτουργεί ως Δούρειος ίπποςκαι πρέπει να αναχαιτιστεί γιατί ο
Ελληνισμός και Χριστιανισμός εκπέμπει s.o.s
 
Ιτέα 26/04/2015                                                                                                                         
 
Γάτος Κωνσταντίνος
Φυσικός

7 σχόλια:

Μην κάθεσαι τόσο κοντά στην τηλεόραση παιδί μου, θα στραβωθείς είπε...

Κύριε Κώστα είχατε γράψει τέτοια πύρινα άρθρα για τους Έλληνες στρατιωτικούς στο Αφγανιστάν και Κόσοβο; Για το ελληνικό ναυτικό που περιπολεί στα στενά του Άντεν; Είπαμε μεγάλη χώρα η Ελλάδα αλλά μέχρι την Υεμένη; Ωρέ μπράβο.

Δεν καταλαβαίνω που καταλήγει το άρθρο. Σε τι μας καλείτε; Σε μάντρωμα όσων ξένων έρθουν στη Φωκίδα; Άμα είναι Σύριοι πρόσφυγες; Άμα είναι Σύριοι χριστιανοί; Αφρικανοί χριστιανοί;

ΚΡΗΣ είπε...

Κώστα και να μην έγραφες ότι είσαι χριστιανός,ξεχειλίζει απο αγάπη η επιστολή σου οπότε περιτεύει.Προσπάθησε να βλέπεις λιγώτερο ειδήσεις,βρες άλλη πηγή πληροφόρησης,νάσαι σίγουρος ότι οι κύριοι και κυρίες των 8 θέλαν να σε κάνουν αυτό που είσαιτώρα.Γιατί γράφεις το "φυσικός" πιστεύεις ότι προσδίδει κύρος;Οι μαθητές σου γιατί λες να σε αγνόησαν; Μα γιατί σε ξέρουν καλύτερα και όχι γιατί συμφωνούν μαζί σου. Κρίμα Κώστα ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε, κε Γάτο, να γράψετε "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή"....έρχεται κι η δίκη των ομοφρονούντων με τα όσα γράφετε!... Ερώτηση 1η:Αλήθεια, εσείς ποτέ δε χρησιμοποιήσατε αλλοδαπούς στις ελιές και σε μερεμέτια στο σπίτι σας, που είναι και πιο οικονομικοί; Ερώτηση 2η: Πιστεύετε ότι το έγκλημα έχει θρησκεία και εθνικότητα και δεν είναι ψυχιατρικό θέμα; Τουτέστιν οι φυλακές μας έχουν μόνο αλλοδαπούς βιαστές, δολοφόνους, ληστές και λοιπούς ποινικούς;Ερώτηση 3η: Τα παιδιά που πνίγηκαν στο Αιγαίο και στη Λαμπεντούζα ήταν εγκληματίες; Ερώτηση 4η:Θα θέλατε να ζείτε στη Συρία, στην "Παλαιστίνη", σε χώρες της Ασίας ή της Αφρικής που οι πολιτισμένοι Δυτικοί φροντίζουν για την εκμετάλλευση των ανθρώπων και των φυσικών πόρων με άθλιες για τους ανθρώπους των χωρών συνθήκες; Ερώτηση 5η (με υποερωτήματα): Είστε σίγουρος ότι το Ισλάμ φταίει για όλα; Ξέρετε τι λέει το κοράνι για το Χριστό και για τον ελληνικό πολιτισμό; Πολύ Βρετανός ήταν ο αρχηγός των "ισλαμιστών" που αποκεφάλισαν 21 Αιγύπτιους στη Λιβύη! Σας λέει κάτι αυτό για το ρόλο των "πολιτισμένων" Ευρωπαίων και Αμερικανών;΄Ποια ήταν η αντίδραση των απλών Μουσουλμάνων για τη δολοφονία των σκιτσογράφων στο Παρίσι; Θα ήθελα να ρωτήσω πολλά ακόμη αλλά θα αρκεστώ σε μια Ερώτηση 5η:Είστε πραγματικά Χριστιανός που ακολουθεί το μήνυμα της αγάπης προς το συνάνθρωπο; Ο Χριστός δεν έκανε διακρίσεις! Και κάτι τελευταίο, κε Γάτο, η μισαλλοδοξία, η προκατάληψη κι ο εγκλωβισμός σε προκαταλήψεις γεννούν μισαλλοδοξία, ρατσισμό κι απανθρωπιά!

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια νομίζω έλεγε και ο Χίτλερ

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια νομίζω έλεγε και ο Χίτλερ

Ανώνυμος είπε...

Σκηνοθετούν ναυάγια; Ντροπή κύριε Γάτο. Είπαμε να πείτε την άποψή σας αλλά ας μην λέτε και ό,τι θέλετε. Έχουν πεθάνει χιλιάδες στα ναυάγια. Γιατί; Δεν είχαν καλό... σκηνοθέτη;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΚΩΣΤΑ, ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ???