Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Συνάντηση με Παναγιωτόπουλο και Μίχο αύριο οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ.

Προσπάθειες και για επαφή με τον Ηλία Κωστοπαναγιώτου

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, εντείνονται οι προσπάθειες των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. για την εξασφάλιση πολιτικών ερεισμάτων για το μείζον ζήτημα που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες. Η μονομερής παύση της συνεργασίας με τους μεταφορείς του βωξίτη στη Σκάλα φόρτωσης στην Ιτέα έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία για τους 55 ιδιοκτήτες φορτηγών, που προσπαθούν να χαράξουν την πορεία των επόμενων βημάτων τους με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.
Στο πλαίσιο αυτό για αύριο Δευτέρα 11 Μαίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Κ. Μίχο και με το Δήμαρχο Δελφών, Θ. Παναγιωτόπουλο. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 11 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου Άμφισσας  κι αναμένεται, όπως είναι ευνόητο, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Εκεί οι ιδιοκτήτες των φορτηγών θα αναλύσουν στους δύο αυτοδιοικητικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα και θα αναπτύξουν τις θέσεις τους, ενώ θα ζητήσουν από τους επικεφαλής της Π.Ε. Φωκίδας και του Δήμου Δελφών σαφείς και χειροπιαστές δεσμεύσεις για την προάσπιση των συμφερόντων και των εργασιακών δικαιωμάτων τους.
Παράλληλα, προσπάθειες καταβάλλονται και για επαφή  και συνάντηση αντιπροσωπείας τους με το Βουλευτή Φωκίδας, Ηλία Κωστοπαναγιώτου, ακόμα κι αύριο, αν αυτό καταστεί εφικτό, ενώ ανάλογες προσπάθειες γίνονται για συνάντηση στήριξης και από τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Κ. Μπακογιάννη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κατέβαιναν σε απεργία επειδή θα έτρωγαν κι άλλοι ψωμί !!!θεία δίκη!!

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Πώς μπορούν οι αιρετοί να παρέμβουν στη λειτουργία μιας ιδιωτικής εταιρείας; Μόνο το αντίστροφο ξέρουμε, οι εταιρείες να ευνοούνται από πολιτικούς φίλους....