Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Φώτο ντοκουμέντο - Διάψευση του "δημοσιεύματος" της εφημερίδας ΝΕΑ από Πάνο Καμμένο


Λίγες μέρες ακόμη και θα χωθούν στις τρύπες τους.Όμως θα ήταν λάθος να τους ξεχάσουμε εκεί γιατί θα ξαναβγούν.Ποντικοκοφάρμακο σε όλα τα λαγούμια τους!!

Από την ΑΥΓΗ και το Ο Φακός

Διαψεύδει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», σύμφωνα με το οποίο η διαμονή του υπουργού Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Four Seasons κοστίζει 778 ευρώ την ημέρα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΕΘΑ:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν υπέρογκα ποσά για τη διαμονή του υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα. Όλα τα άλλα ανήκουν στο πλαίσιο της λάσπης που εξαπολύει συγκεκριμένη εφημερίδα που έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη και δημοσιογράφος της».

Και ο Π. Καμμένος από την πλευρά του δημοσίευσε το κόστος της διαμονής.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι ο Π. Καμμένος ότι επέλεξε το Four Seasons στο οποίο η τιμή του απλού δωματίου χωρίς πρωινό αλλά με αβαντάζ το king size κρεβάτι ανέρχεται στα 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για το premier δωμάτιο στα 912 ευρώ, για τη junior suite στα 1.128 ευρώ ημερησίως, στην Georgetown suite στα 1.700 ευρώ και στην Capital suite στα 2.261 ευρώ.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: