Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ - Μητσοτάκης προς Σαμαρά: "Στο τέλος θα ζαλιστούμε από τις... πιρουέτες"

«Σάκος του μποξ» ο Σαμαράς: Ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αδειάζει

Ο ελληνικός λαός μίλησε στο τέλος του Γενάρη και έστειλε το μνημονιακό υβρίδιο του Σαμαρά στον πολιτικό Καιάδα. Λίγους μήνες μετά, εκεί στη Νέα Δημοκρατία είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα.


Ο υπουργός των... απολύσεων, Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε, μιλώντας στον Real FM, για μια ακόμη φορά το εσωκομματικό γάντι απέναντι στον αρχηγό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
"Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό της αυτοκριτικής που γίνεται εντός του κόμματος" τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμπλήρωσε ότι η συζήτηση για την επόμενη ημέρα δεν προχωράει με τους ρυθμούς που θα ήθελε.
 
Ο Μητσοτάκης έστειλε ακόμη πιο σαφές μήνυμα στον Σαμαρά δηλώνοντας πως θα είναι λάθος η Νέα Δημοκρατία να καταψηφίσει την συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση Τσίπρα αφού, όπως χαρακτηριστικά είπε, μία συμφωνία ακόμη και μέτρια είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία.
"Θα είναι το ίδιο λάθος με τη καταψήφιση του πρώτου μνημονίου, με την οποία διαφωνούσα αλλά υπάκουσα στην κομματική πειθαρχία. Αν καταψηφίσουμε συμφωνία αυτή τη φορά, θα... ζαλιστούμε από τις πολλές πιρουέτες" είπε!
 
Ειδικός στις πιρουέτες ο Σαμαράς αλλά ας πει κάποιος στον Μητσοτάκη ότι δεν πρέπει να περιμένει να ψηφίσει νέο μνημόνιο. Ο Τσίπρας με τον Καμμένο ΔΕΝ φέρνουν νέο μνημόνιο!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα κοκκινα γραμματα . Και τι θα υπογραψουν ΣΥΜΦΩΝΙΑ ??? Κοροιδευουν που κοροιδευουν αυτοι οι δυο αριστεροι του κωλου τον λαο , να τον δουλευεται κι εσεις παει πολυ !!!!!! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα υπογραψουν κι εσεις ας το πειτε οπως θελετε .