Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αξιοκρατία και αριστεία - Άνεργοι υπουργοί της Ν.Δ. βρίσκουν δουλειά στα ΜΜΕ

Και να μην έχουμε αυταπάτες για το τι εννοούν αξιοκρατία και αριστεία οι φιλελέ.
Τα κριτήρια τους φυσικά και δεν είναι αξιοκρατικά αλλά ακριβώς το αντίθετο.Όσο πιο άχρηστος και υποτακτικός είσαι τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να πιάσεις πόστο στο αξιοκρατικό τους σύστημα...και μετά αναρωτιούνται γιατί πέφτει η ακροαματικότητα και η τηλεθέαση.

Η ποιότητα του μεγαλύτερου μέρους του δημοσιογραφικού τσούρμου είναι αυτής των Ντινόπουλου και Πιπιλής.

"fantomarimbaud@fantomarimbaud Πριν από 1 ώρα
Στο Βήμα fm η Πιπιλή Στο Real fm ο Ντινόπουλος Γιατί εδώ στο Ελλάντα όλοι οι ανεπρόκοποι βρίσκουν εργασία"

Δημήτρης Κανελλόπουλος στην Εφημερίδα των Συντακτών
Και ξαφνικά θα το παίξουν δημοσιογράφοι και πάλι, συντελώντας φυσικά στηναντικειμενική ενημέρωση του κοινού!
Ο Αργύρης Ντινόπουλος ξεκινά εκπομπές στον Real 97.8 - καθημερινά 3:30 με 5 μαζί με τον Στάθη Σ. Η Φωτεινή Πιπιλή άρχισε εκπομπές στο Βήμα 99.5 τα Σαββατοκύριακα με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Και, τέλος, ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει θέση στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Τρεις αποτυχημένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επανέρχονται στα ΜΜΕ. Και το ερώτημα είναι με ποια ιδιότητα; Ως δημοσιογράφοι ή ως πολιτικοί;
Πώς θα λειτουργούν άραγε και οι τρεις τους; Υπηρετώντας την ενημέρωση ή έχοντας στο νου τους την επόμενη εκλογική αναμέτρηση;
Δεν θέλω να σας πω τι πιστεύω προσωπικά, νομίζω πως καταλαβαίνετε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΥΜΕΝΟ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩς Ο ΚΑΤΡΟΥΓΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ? Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ {θα βγαλει κι αλλα βιβλια} ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ????

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΙΜΕΝΟ αλλα ποσο δεξιος και οχι μονο περαστικα

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ "Υ" ΑΝΤΙ "ΕΙ" . ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ??? ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ??? Η ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΣΜΟΙ ??? ΚΩΛΟΤΟΥΜΟΠΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΡΩΜΑΝΙΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΦΙΛΗ {που δεν ξερει τι του γινεται} ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ κ.λ.π. κ.λ.π. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!