Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μεταξύ ρακής και ούζου ο Τσίπρας μίλησε και με τον Σουλτς

Μεταξύ ρακής και ούζου ο Τσίπρας μίλησε και με τον Σουλτς
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σκύλους για εντοπισμό εκρηκτικών υλών και δεκάδες αστυνομικούς με πολιτικά, αλλά σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η συνάντηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς συντάκτες στο εστιατόριο απέναντι από τη πύλη του Ζαππείου.
Το γεγονός κάλυψαν και αρκετά ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα ( συνολικά 22) από κάθε γωνιά του πλανήτη προκαλώντας συνωστισμό.


Ο κ. Τσίπρας είχε χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους των ελληνικών και των ξένων μέσων ενημέρωσης, ενώ τους έκανε έναν μίνι εκλογικό απολογισμό, λέγοντας ότι τις τελευταίες 15 ημέρες πραγματοποίησε 11 περιοδείες στην επαρχία και παντού όπως είπε εισέπραξε, ένα χαρούμενο κλίμα, καθώς «ο κόσμος πηγαίνει στην κάλπη χαρούμενος».

Είπε ακόμη ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ενώ ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη φράση του Χαρίλαου Φλωράκη ότι «τις καλύτερες αποφάσεις τις παίρνεις στο μαξιλάρι σου».

Όταν ρωτήθηκε τέλος πότε θα φορέσει γραβάτα απάντησε χαριτολογώντας: «Όταν θα καταφέρει να κουρευτεί το χρέος».

Το πρωί και λίγο πριν αναχωρήσει από τα Χανιά, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε μια μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες. Ένας από τους καταστηματάρχες τού προσέφερε ως δώρο ένα κομπολόι, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε και την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά.


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: