Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

¨Κλειδώνει" η επιλογή Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Image


"Βολιδοσκοπήθηκε" και νέος Γενικός Γραμματέας
 
Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει το ΥΠΕΘΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Η πληροφορία που αποκάλυψε από το πρωί το Onalert.gr όσο η ώρα περνά επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές . Δίπλα στον Πάνο Καμμένο θα τοποθετηθεί ο υποστράτηγος ε.α και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας . Στην θέση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ θα τοποθετηθεί άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί.

Υπάρχει περίπτωση ανατροπής της απόφασης του πρωθυπουργού για την τοποθέτηση Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ; Μόνο αν υπερισχύσουν οι απόψεις που λένε ότι θα έπρεπε να τοποθετηθεί ΥΕΘΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να δοθεί το στίγμα του κόμματος της αριστεράς στον τομέα της Άμυνας. Δεν νομίζουμε ότι θα επικρατήσουν αυτές οι απόψεις.

Ο Πάνος Καμμένος είχε συστηματική ενασχόληση με τα θέματα άμυνας και ειδικά με τις σκανδαλώδεις αγορές εξοπλισμών,της περιόδου κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Είναι από τους πολιτικούς οι οποίοι προσβλέπουν σε συνεργασία με την Ρωσία στον αμυντικό τομέα. Θεωρείται από τους πολιτικούς οι οποίοι στα ελληνοτουρκικά είναι υπέρ της σκληρής γραμμής. Όλα αυτά βέβαια είναι πιο εύκολα εκτός του υπουργικού γραφείου στον Χολαργό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: