Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015: ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΡΟΜΟ, ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ!

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Έσπειραν τρόμο, θερίζουν συντριβή!

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
 
Η κατάσταση στη ΝΔ είναι τουλάχιστον τραγική σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Λεωφόρο Συγγρού. Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα για το πως θα μπορέσουν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα.
Δραματικές εξελίξεις στη Ν.Δ. αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr, απόψε δεν θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Κώστα Καραμανλή.
Έως και δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Ν.Δ., μετά την οριστικοποίηση της εκλογικής συντριβής του κόμματος, εξαιτίας των άθλιων, τυχοδιωκτικών χειρισμών του Αντ. Σαμαρά και του επιτελείου του σε όλη την προεκλογική περίοδο.
«Έσπειραν τρόμο, θερίζουν συντριβή και διάλυση», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση ιστορικού στελέχους της Ν.Δ. στο Newsbomb.gr πριν από λίγο.
Όλοι θεωρούν αυτονόητο ότι ο συντριβείς απελθών πρωθυπουργός θα έπρεπε να παραιτηθεί απ' την ηγεσία του κόμματος, εφόσον διαθέτει στοιχειώδη πολιτική ευθιξία.
Διαθέτει όμως;
Δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν, ότι ο Σαμαράς θα επιχειρήσει να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του, αφού δεν διαθέτει το πολιτικό ανάστημα και ήθος να λειτουργήσει όπως λειτούργησε ο Κ. Καραμανλής το 2009.
Ενώ οι πληροφορίες απ' το περιβάλλον του επιμένουν, ότι θα επικαλεστεί το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης» προκειμένου να παραμείνει.
Έναν μόνο, λένε συνεργάτες του, υπολογίζει και φοβάται.
Τον Κώστα Καραμανλή.
Γνωρίζει πολύ καλά, ότι αν ο Καραμανλής «κουνήσει έστω το δάχτυλό του», δεν θα μπορέσει να παραμείνει ούτε ένα λεπτό στο... θρόνο της Συγγρού (είναι πλέον ο μόνος που του απέμεινε).
Τι θα κάνει λοιπόν ο Κ. Καραμανλής;
ΑΠΟΨΕ δεν θα μιλήσει, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr.
Δεν θα διαπράξει δηλαδή την τυχοδιωκτική αστοχία που διέπραξε ο Β. Βενιζέλος το 2007 έναντι του ΓΑΠ.
Ήδη έχουν ανέβει αποδόσεις στο Stoiximan.gr σχετικά με το "Ποιός θα είναι ο Επόμενος Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας;"τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Από αύριο τα σπουδαία...

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: