Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΦΟΙ… Πρώτος μετά την Ακρόπολη σε επισκεψιμότητα ο Αρχαιολογικός Χώρος!

Και τα ευχάριστα νέα: σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η αυξητική μεταβολή για τις εισπράξεις και τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους μήνες του 2014 είναι 46,3 % για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και 16,1% για το μουσείο Δελφών. Επίσης ο αρχαιολογικός χώρος Δελφών είναι δεύτερος σε προσέλευση επισκεπτών δηλαδή πρώτος μετά την Ακρόπολη που είναι πρώτη αλλά δεν πιάνεται...και εμείς αισθανόμαστε ...

Και τα ευχάριστα νέα: σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η αυξητική μεταβολή για τις εισπράξεις και τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους μήνες του 2014 είναι 46,3 % για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και 16,1% για το μουσείο Δελφών.
 
Επίσης ο αρχαιολογικός χώρος Δελφών είναι δεύτερος σε προσέλευση επισκεπτών δηλαδή πρώτος μετά την Ακρόπολη που είναι πρώτη αλλά δεν πιάνεται...και εμείς αισθανόμαστε ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσα εισιτήρια ελευθέρας κόβονται καθημερινά και με εντολή ποιου για να εμφανίζει πλασματική αύξηση επισκεπτών το μουσείο Δελφών ???

Ανώνυμος είπε...

ποιά ελευθέρας ρε φιλε, αυτό ειναι το θέμα; Εάν έκοψαν καθημερινά δέκα ή είκοσι παραπάνω για να παρουσιαστεί αύξηση 46%; Αν πέρυσι είχε 20.000 το μήνα θέλει 300 ελευθερας την μέρα για να φτιάξουν τέτοια ψεύτικη αύξηση. Να είναι τα μισα ελευθερας, έχει 23% αύξηση.Και τα 150 την μέρα ελευθέρας κάθε μέρα μπορεί να είναι σκάνδαλο και αν εχεις τετοια στοιχεια καταγγελία στον εισαγγελέα (δέχεται και ανώνυμα)να τους ψαξει. Αν δεν ξέρεις τον κόσμο εκει μέσα προσωπικά για να εκτιμήσεις καταστάσεις μπορει και να βάζουν λεφτα στην τσεπη οπότε το θέμα ναι είναι σοβαρό. Μήπως όμως απλά δεν δεν έκανες αριθμητική για να καταλάβεις τι λές ή ακόμα χειρότερα μήπως απλά θες να πεταξεις την μπαλα στην εξεδρα μια ακομα φορά. Δηλαδή απο το θέμα αυτό εσύ βλέπεις τα ελευθέρας; Tην αθλιότητα των αιρετών, των επαγγελματιων του τουρισμού ή της κοινωνίας όλης που εχουν προσκυνήσει την μιζέρια και μια χούφτα αληταράδες και έχουν αποδειχτεί άχρηστοι και ανάξιοι να αναπτύξουν τέτοιο τοπο δεν την βλέπεις; Αν βάλεις αυτή την κοινωνία σε ένα άλλο τόπο χωρίς Δελφούς, χωρίς ελαιώνα και χωρίς θάλασσα δεν προβληματίστηκες πώς θα ζούσαν; Ούτε για σκλάβους δεν θα τους τάιζαν τέτοιους άχρηστους. Είμαστε το παγκόσμιο παράδειγμα άχρηστης κοινωνίας ανθρώπων; Μήπως δεν είναι έτσι όπως προσπαθούν τόσα χρόνια να μας πείσουν; Μήπως είναι συγκεκριμένος ο καρκίνος που μαστίζει την κοινωνία μας και απλά πρέπει να ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας να δούμε την αλήθεια και να τον αφαιρέσουμε; Τόσα θα μπορούσαν να σε προβληματίσουν και εσύ την μπάλα στην εξέδρα; Μέσα και εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβατε καλα! Η αυξηση στα εισητηρια ειναι πλεον 50% στον αρχαιολογικο χωρο... οταν φευγουν τα τρωκτικα!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολους οσοι αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για το αποτελεσμα. Ας ελπισουμε πως μακροπροθεσμα θα επωφεληθει και ο τοπος μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολους οσοι αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για το αποτελεσμα. Ας ελπισουμε πως μακροπροθεσμα θα επωφεληθει και ο τοπος μας.