Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΙΤΕΑ: Πώς βλέπουν το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας οι άλλες ομάδες.


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

 
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έκανε σήμερα στην Ιτέα η ανδρική μας ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ απέναντι στην ομώνυμη ιστορική ομάδα της πόλης με τελικό σκορ 59-83.
Οι παίκτες μας μπήκαν στο παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα, πάθος και ενέργεια που δεν άφηναν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της Ιτέας. Σκόρ πρώτου δεκαλέπτου 13-28 και στο τέλος του δεύτερου 27-50.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν, οι αντίπαλοι αντέδρασαν και στην τρίτη περίοδο  επιμέρους σκόρ 15-18. Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκει στους ταλαντούχους παίκτες της  Ιτέας    που το κέρδισαν παίζοντας ιδιαίτερα μαχητικά με σκορ 17-15.
Το μεγαλύτερο όφελος για τη ομάδα μας μετά την νίκη ήταν ότι περάσαμε από αυτό το απαράδεκτο κατά κοινή ομολογία γήπεδο χωρίς τραυματισμούς. Είναι πραγματικά πολύ άδικο για τα παιδιά της Ιτέας που παίζουν μπάσκετ να αθλούνται το 2013 σε ένα γήπεδο με δάπεδο από τσιμέντο και με πανί για οροφή. Η Ιτέα είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ που έχει τιμήσει την πόλη παίζοντας σε εθνικές κατηγορίες.  ‘Έχουν βγει από αυτή την ομάδα παίκτες που έχουν τιμήσει τις Εθνικές ομάδες και σήμερα παίζουν σε ομάδες της Α1, Α2, Β΄ και Γ΄ εθνική κατηγορία. Στο γήπεδο αυτό έχουν γίνει πολλοί σοβαροί τραυματισμοί και επιτέλους μετά από τόσα και τόσα χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση πρέπει  οι αρμόδιοι της πόλης   να φροντίσουν για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης της νεολαίας της πόλης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΣAΒΒΑΤΟ 19/10/2013 ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΤΕΑΣ
ΓΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ  59 – 83
Διαιτητές: ΝΤΑΝΟΣ Β. – ΧΟΥΓΙΑΖΟΣ Π.
Δεκάλεπτα: 13-28, 14-22, 15-18. 17-15
ΓΣ ΙΤΕΑΣ (ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)
ΛΕΟΝΤΙΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ, ΜΠΑΝΤΕΛΑΣ 06, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 11(1), ΜΟΛΕΣ 05, ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ 02, ΖΑΓΓΑΝΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ 15(1), ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΟΣ 05, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 07, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 08(2).
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ (ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
ΠΑΠΠΟΣ 05(1), ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ 10(1), ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 23(4), ΚΟΛΟΒΟΣ 04, ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ 02, ΜΠΟΛΜΑΤΗΣ 04, ΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, 14(2), ΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 16(3), ΧΑΝΤΖΗΣ 05, ΓΙΑΓΚΟΥ.
 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γυρίστε το στο ποδόσφαιρο ντε, δεν καταλαβαίνετε;
Δυο γήπεδα με χόρτο έχουμε κι'άλλο ένα με χώμα..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έλαβε χώρα άλλη μία περίπτωση κακής διαχείρισης τών χρημάτων.
Με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να είχε γίνει ένα γήπεδο 5*5 δίπλα από το γήπεδο και να μήν είχε κολλήσει επάνω στο νεκροταφείο.
Ταυτόχρονα θα ήταν δυνατή η αξιοποίηση του παλιού γηπέδου του Αστέρα το οποίο θα μπορούσε χωρίς πολλά-πολλά έξοδα να γίνει με φυσικό χόρτο έτοιμο για προπονήσεις όλων των ομάδων,αλλα ακόμη και για αγώνες.Υπάρχει η περίφραξη,ο χώρος είναι οριοθετημένος,καί μόνο με πότισμα θα έβγαζε χορτάρι.
Με τα χρήματα που θα περίσσευαν φτιαχνόταν και το κλειστό του μπάσκετ
με πάνελ με πάτωμα ξύλινο και τελείωνε το θέμα που βασανίζει όλους.
Τώρα που θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία?
Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να δώσουν άν έχουν μια απάντηση και να μας πούν για τις προεκλογικές δεσμέυσεις που ξέχασαν οτι το κλειστό θα ήταν η πρώτη τους προτεραιότητα.


Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμισω οτι στο ιδιο απαραδεκτο γηπεδο προπονουνται κ παιζουν αγωνες κ ομαδες βολλευ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΝΟΜΙΟ" ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ, ΑΠΩΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

1.23 Το γήπεδο στους Γαλλικούς Μώλους δεν είναι για άθληση.
Προορίζεται για τουριστική χρήση των Ρομά που έρχονται να θαυμάσουν τον καινούριο σκουπιδότοπο.

Ανώνυμος είπε...

"Υπάρχει η περίφραξη,ο χώρος είναι οριοθετημένος,καί μόνο με πότισμα θα έβγαζε χορτάρι"

Μήπως να βάζαμε και τίποτα αρνιά να το βοσκάνε να γλιτώσουμε την κουρευτική μηχανή;
Τίποτα ραδίκια θα φυτρώνανε όχι γκαζόν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ;
ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΡΙΑΔΑ!!!
ΜΕ ΧΩΜΑ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΛΔ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα,γιατί στη σημερινή εποχή που προσπαθούμε να κρατούμε τα παιδιά μας μακριά από τα ναρκωτικά και τα ποτά και κοντά στον αθλητισμό,σε μια αρκετά μεγάλη πόλη όπως η Ιτέα αφήνουμε στο περιθώριο το μπάσκετ παρόλο που υπάρχουν αρκετά παιδιά που ασχολούνται με αυτό.Απαράδεκτες συνθήκες παιχνιδιών και να είστε σίγουροι όλοι οι αρμόδιοι ότι με τον σίγουρο σοβαρό τραυματισμό ενός από τα παιδιά μας θα βρεθείτε όλοι στο εδώλιο.Είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό.Και δεν προμηνύω το κακό αλλά θα έρθει και θα φταίτε όλοι οι ιθύνοντες παλαιότεροι και τωρινοί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ,ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ,ΤΥΡΦΗ,ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΠΟΡΑ, ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΟΘΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝ ΓΚΑΡΙΖΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ! ΒΡΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ η ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ! Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΑΛΩΝΩΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ! ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΙΚΟΥΣ ΜΩΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ !!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!!!