Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις;

Ο Αντώναρος...


Φωτιά «ανάβει» ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Αντώναρος, και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του «καραμανλικού στρατοπέδου» εντός της ΝΔ με το σημερινό tweet του, μέσω του οποίου προαναγγέλλει σοβαρές εξελίξεις στην χώρα άμεσα (την Κυριακή ή την Δευτέρα).

Ο ίδιος σε ερώτηση για το τι εννοεί, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, σοβαρές εξελίξεις στην χώρα, χωρίς να προσδιορίζει τι ακριβώς.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βαγγέλης Αντώναρος είναι σήμερα στέλεχος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και, όπως αναφέρθηκε, βρίσκεται στον στενό «καραμανλικό πυρήνα», με ό,τι αυτό σημαίνει για την αξία και το νόημα της παρέμβασής του.

Evangelos Antonaros (twitter): «Αρχίζουν τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εβδομάδες με (όπως προβλέπω) πολλες ανατροπές. Θα τις διαβούμε μέρα μερα — από την Κυριακή…».


 
Η κίνηση των “55”...
 
Τα πράγματα για τη ΝΔ δημοσκοπικά είναι πολύ χειρότερα από τα εμφανιζόμενα.
 Τουλάχιστον μία πηγή από εταιρεία δημοσκοπήσεων και ένας βουλευτής, εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος με τους οποίους συνομίλησαν άνθρωποι του defencenet.gr, διαβεβαιώνουν ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει μέχρι και τρεις μονάδες"...
Υπό αυτό το πρίσμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε εξελίξεις εντός της ΝΔ, αλλά και στις σχέσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανταρσία των 55 "καραμανλικών¨ βουλευτών κατά του Γ. Στουρνάρα δεν είναι καθόλου άσχετη με τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που "μαγειρεύονται" για να βγάλουν στην ίδια θέση τα δύο κόμματα.
Οι βουλευτές βλέπουν ότι το κόμμα βουλιάζει και προσπαθούν να διασωθούν αφού και τα όσα έγιναν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου γύρισαν μπούμερανγκ κατά της ηγεσίας και αυτό το βλέπουν σε κάθε επαφή με τους ψηφοφόρους της ΝΔ που απορρίπτουν σε πολύ υψηλά ποσοστά τους διωγμούς...
Όσο για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, κρατάει ποσοστά που αν γίνονταν αυτή την στιγμή εκλογές θα εκπλήσσονταν όλοι: Διψήφιο νούμερο παίρνει στην εγκλογική επιρροπή...
Ο Α. Σαμαράς αν μπορούσε θα θυσίαζε τον Γ. Στουρνάρα για να μην βουλιάξουν μαζί, αλλά δεν αποφασίζει αυτός αλλά η τρόικα για το ποιος θα είναι υπουργός Οικονομικών...
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τα περί προβλημάτων στις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών.
«Τα όσα γράφονται για τον Πρωθυπουργό και τον κ. Στουρνάρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: