Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΝΤΗ… ΚΑΛΧΑ! Στουρνάρας προς 1,5 εκατ. ανέργους: "Φάτε ελπίδα"

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 35.000 άνεργους νέους

Ως νέος μάντης Κάλχας εμφανίστηκε ο υπουργός οικονομικών Γάννης Στουρνάρας για να "προφητέψει", πτώση του ποσοστού της ανεργίας από το... 2014.
Έτσι 1.500.000 άνεργοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχα γνωρίζοντας ότι η σωτηρία τους είναι κοντά. Στο μεταξύ θα μπορούν να πληρώνουν χαράτσια και φόρο επί φανταστικού τεκμαρτου και όχι πραγματικού εισοδήματος, το οποίο προσδιορίζεται από το αν έχουν αμάξι, σπίτι (οι πιο πολλοί το έχουν πάρει από τους γονείς τους) και το..."τομάρι" τους (το οποίο "τομάρι" έχει φανταστικό τεκμαρτο 3000 ευρώ). Το αν πληρώνουν οι γονείς, ή αν ζουν με "ψωμί και αλάτι" αυτό δεν  υπολογίζεται, στον "απίθανο" φορολογικό νόμο περί τεκμηρίων.
Υπομονή μέχρι το 2014, 2024,...2034. Θα έρθει η σειρά σας να βρείτε δουλειά. Στο μεταξύ δεν σας πειράζει να σας κατασχέσουν το σπίτι, κάτι που θα γίνει πολύ εύκολα, ειδικά αν κάνουν κάποιο αστείο και αυξήσουν τις αντικειμενικές. Για όσους δεν γνωρίζουν (επειδή οι Έλληνες έχουν το κακό συνήθειο να μην γνωρίζουν τα φορολογικά και να τα δίνουν στο λογιστή τους), μια αύξηση της τάξεως του 30% μπορεί να κάνει το σπίτι σας να βρίσκεται σε τιμής ζώνης 2800 το τ.μ., που αυτόματα σύμφωνα με τον ευφυέστατο νόμο τους θα σημάνει αύξηση τεκμηρίου σπιτιού 40%! Ναι σωστά άνεργοι υπάρχουν και στο Χαλάνδρι, και στην Αγία Παρασκευή, και στο Νέο Ηράκλειο, και στο Χολαργό.
Σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών μέσω μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης για φορολογικές οφειλές, ενώ ήδη έχουν ρευστοποιηθεί 400 εκατ. ευρώ από τα κατασχεθέντα. Τη σχετική αναφορά έκανε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή: «ΝΕΤ στα Γεγονότα».
Αναφερόμενος στη φοροδιαφυγή ο υπουργός αναγνώρισε πως τα αποτελέσματα που καταγράφονται στην πάταξη της φοροκλοπής δεν τον ικανοποιούν, αλλά γίνονται προσπάθειες για αντιστροφή της κατάστασης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ? ΕΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ ( ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ)....
ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΟΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΠΝΙΖΕΤΕ?
ΙΣΩΣ ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΑΤΟΙ
ΣΥΜΦΩΝΩ! ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΙ ΞΥΠΝΟΙ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ (http://ethniki-paideia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html) http://www.youtube.com/watch?v=7U4Ww7VHR_g&feature=player_embedded#action=share
ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΠΑΣΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ....

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ 100 ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΟΜΕΝΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΤΑΦΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
=====================================
Η κασέτα ότι έρχεται ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ότι αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, ότι τα απίστευτα βάσανά μας τελειώνουν συνέχισε να παίζει και το 2011 και το 2012 και συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά το 2013…

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΝΑΚΑΜΨΗ μέσα στο 2014 βλέπει ο ‘πρώτος’ Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, συμφωνεί ο ‘δεύτερος’ Πρωθυπουργός κ. Βενιζέλος, και εγκρίνει ο ‘τρίτος’ Πρωθυπουργός κ. Κουβέλης ενώ ο ΥΠΟΙΚ κ Στουρνάρας είπε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013:
«Ελπίζω και εμείς να έχουμε την καλή τύχη που είχε η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, που αρχίζουν και βγαίνουν στις αγορές με επιτόκια κάτω του 6%», σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στη ΝΕΤ.
«Εγώ αυτό το βλέπω προς το τέλος του 2014... όταν θα έχουμε πετύχει ποιοτικό πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ η ανεργία καλπάζει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπτονται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτα κατά δεκάδες χιλιάδες ετησίως, το Δημόσιο και αδυνατεί και αρνείται να πληρώσει αυτά που χρωστά, οι αυτοκτονίες έγιναν πλέον καθημερινά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, τα συσσίτια έχουν συνεχώς αυξανόμενες ουρές, τα χαμόγελα χάθηκαν από τα χείλη των Ελλήνων και η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ είναι οδυνηρή πραγματικότητα…

Πριν απαξιωθεί και ως διεθνές στέλεχος και ως άνθρωπος ο τότε Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στράους Καν (που μετά…αθωώθηκε) είχε διαπιστώσει δημοσίως ότι:
‘Οι Έλληνες είναι χωμένοι σε βαθειά…σκ@τ@!...’

Έγραψε σε twit ο κ. o James McIntosh των «Financial Times» τον Ιούνιο του 2012 μια πικρή αλήθεια που απέδωσε στον Οίκο JP Morgan-Chase:

«Από τα 410 δισ. που ‘‘δανείστηκαν ή διέγραψαν’’ οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το καλοκαίρι του 2010 μόνο 15 δισ. ευρώ διοχετεύθηκαν στην Ελληνική Οικονομία, ενώ τα υπόλοιπα πήγαν στους ‘‘δανειστές’’ μας!...»

Δείτε το για να μην νομίσετε ότι σας… παραμυθιάζω:
https://twitter.com/jmackin2/status/213727452046962693

Μήπως ‘ήξερε’ ο κ Ντομινίκ Στράους Καν ότι Ελλάδα και Έλληνες ΔΕΝ βρισκόμαστε σε τούνελ ούτε ‘λαγούμι’ αλλά σε ΠΗΓΑΔΙ με ‘σκ@τ@’ και ΔΕΝ διαθέτουμε σκάλα σωτηρίας;


Για την αποτύπωση Σκιώδης Ιτεώτης