Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ! ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ;


Με αφορμή την πρόσκληση του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Ερατεινής για ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων, προσπαθούμε να θυμηθούμε, αν η Δημοτική Ενότητα και η Τοπική Κοινότητα Ιτέας, δημοσίευσαν το πότε γίνεται Τοπικό Συμβούλιο για θέματα που αφορούν την πόλη μας ώστε να συμμετέχουν και οι κάτοικοι, να γνωρίζουμε  για το ποιοί τοπικοί σύμβουλοι που ζήτησαν τη ψήφο μας παραβρίσκονται, τι αποφάσισαν και πολλά άλλα.

Δυο χρόνια πέρασαν κύριοι και κύριες χωρίς ενημέρωση. Το 2013 θ’ αλλάξει κάτι;

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ερατεινής

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συνέλευση των κατοίκων της Ερατεινής στις 21-12-2012 και ώρα 18:00, στο δημοτικό σχολείο με τα εξής θέματα:
α) Την παροχή κοινωνικών ή άλλων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ερατεινής.
β) Τη λήψη μέτρων για την προστασία των ηλικιωμένων και των παιδιών στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου.
γ) Τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην τοπική κοινότητα.
δ) Την παροχή υπηρεσιών για την τουριστική αξιοποίηση και προβολή της τοπικής κοινότητας.
ε) Την εφαρμογή πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων.
ζ) Κάθε άλλο θέμα που αφορά την τοπική κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερατεινής

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΝ ΠΡΟΥΙΔΡΟΥ. ΟΥΙΙΙΙΙΙΙ. ΠΡΟΥΙΔΡΙ. ΙΝΙΜΕΡΩΝΕΣ? ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Σ ΕΧΝΕ Σ ΤΖΕΠ ΠΡΟΥΙΔΡΙ. ΟΥΙΙΙΙΙΙΙ.

Ανώνυμος είπε...

αυτος φαινεται θα πληρωνεται κανονικα ενω οι αλλοι θα τους χρωσταει ο δημαρχος εχουν να πληρωσουν τους τοπικους προεδρος ενα χρονο ακριβως ενω ο κυριος φουσεκης και οι αντιδημαρχαιοι πληρωνονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

EIXAN KALESEI TOUS KATOIKOUS OTAN SUZHTOUSAN GIA THN L.HΡΩΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Λ.ΑΓ.ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ! ΜΟΝΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Κ.Λ.Π. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΕΔΩ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ Β ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΠΣ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.
ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΠΣ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΨΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ Ή ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 2.35 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΟΒΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ! ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΠΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ; ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΓΑΙΝΕΟΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!