Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Οι ιστορικές ατάκες..., του ανεκδιήγητου Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής...!!! VIDEO

Φωτογραφία για Οι ιστορικές ατάκες..., του ανεκδιήγητου Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής...!!!

Στις 24 Οκτωβρίου 2012 ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου καλείται να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτά που είπε θα μείνουν στην ιστορία σαν ρεσιτάλ υποκρισίας και κυνισμού. Δείτε τι έλεγε… για τη λίστα Λαγκάρντ που δόθηκε σε κάποιον στο γραφείο του για φύλαξη… για την πρωτοκόλληση της λίστας που ποτέ δεν έγινε… για τη λίστα που όταν έρθει από Γαλλία θα λάμψει η αλήθεια και φυσικά για την ευθυξία του πρώην υπουργού που δεν ανέχεται κανένας να μιλάει απαξιωτικά γι” αυτόν!

Πηγή / http://www.koutipandoras.gr/?p=30708
VIDEO
 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΕΦΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ κ.λ.π. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΙΕΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΩΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ! ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ! ΣΤΟ ΚΕΛΙ ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ VIP ΜΕΣΟΛΩΜΟΥΣ κ.λ.π. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ! ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕ 10 ΑΤΟΜΑ ! ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ "ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "