Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Υπόθεση Γιάννου… συνέχεια.

Στη Δικαιοσύνη έξι «καυτοί» φάκελοι για τον Γιάννο

Έρευνα για εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε ο Παπαντωνίου


Η αναφορά της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς τέσσερις υποθέσεις για συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που χειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Real News, η Εισαγγελία ερευνά τη νομιμότητα των συμβάσεων για τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών αξίας 381,5 εκατ. ευρώ το 2003, την αγορά αρμάτων μάχης τύπου Leopard, την αγορά 12 ελικοπτέρων Apache και την προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.

Επίσης, για δύο υποθέσεις, τον εκσυγχρονισμό των γερμανικών υποβρυχίων , στον οποίο εμπλέκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, και το σύστημα αυτοπροστασίας των 60 αεροσκαφών F-16, ήδη ανακρίνονται τα μη πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι δικογραφίες για τα πολιτικά έχουν ήδη αποσταλεί στη Βουλή, βάσει του νόμου «Περί ευθύνης υπουργών».
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΜΠΕΡΔΕΨΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ! ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ! ΒΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ? ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ Μ......Σ {βλακιες} ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ??? ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ {αν δεν τα ξερεις } ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ π.χ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ !!!