Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Φιλί Ζωής» για το Γηροκομείο Άμφισσας


Με παρέμβαση της Βουλευτή, Ασπασίας Μανδρέκα, καταβλήθηκε από τον ΕΟΠΥΥ στο Γηροκομείο της Άμφισσας ποσό 118.000 ευρώ αφού η Βουλευτής, λόγω της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται το Γηροκομείο της Άμφισσας εξαιτίας και της επίσχεσης εργασίας εκ μέρους των εργαζομένων, επεδίωξε και συναντήθηκε με το νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ, κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ κατανόησε τα θέματα που του έθεσε η Βουλευτής και ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματά της παρότι υπήρχε σχετική εντολή να μη γίνουν αυτή τη στιγμή πληρωμές. Έτσι, την Παρασκευή καταβλήθηκε στο λογαριασμό του Γηροκομείου Άμφισσας το ανωτέρω ποσό. Περαιτέρω, επιτεύχθηκε και η καταβολή του οφειλομένου ποσού ύψους 160.000 ευρώ στο Γηροκομείο Ιτέας. Η Βουλευτής Φωκίδας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ και τού εύχεται καλή δύναμη.

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν σωθήκαμε...ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 900.000. ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑΝΕ; ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, Ο ΕΟΠΠΥ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ. ΡΕ ΜΑΣΤΕΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΛΕΞΗ << ΘΥΣΙΑ >> ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ.
ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ << ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ >> ΟΣΟ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ.
ΤΟ << ΝΑΙ >> ΚΑΙ ΤΟ << ΟΧΙ >>, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΕΙ.
<< ΔΩΡΑ >> ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ <> ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΝΑΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΡΥΦΑ : << ΙΣΩΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ >>. ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ