Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία- "φωτιά" Καρχιμάκη για Προβόπουλο: Ο διοικητής της ΤτΕ προσέλαβε ως συμβούλους, συνταξιούχους που εισέπραξαν εφάπαξ 400.000 ευρώ!


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία-αποκάλυψη για τον διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε μέσα από το Facebook o Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μια καταγγελία που εάν αποδειχτεί πρέπει να απασχολήσει άμεσα και την Δικαιοσύνη!
Σύμφωνα λοιπόν με τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, προσέλαβε ως υψηλόμισθους συμβούλους,  τρία πρώην στελέχη της Τράπεζας (συνταξιούχους), τα οποία νωρίτερα είχαν παραιτηθεί, ενθυλακώνοντας συντάξεις αλλά και εφάπαξ που άγγιξαν τις 400.000 ευρώ!
Ολόκληρη η ανάρτηση του Μιχάλη Καρχιμάκη έχει ώς εξής::...
«Κάποιοι προνομοιακοί συνταξιούχοι επιβραβεύονται. Παραιτήθηκαν, πήραν σύνταξη και εφάπαξ (300.000 μέχρι και 400.000 ευρώ) και φέρεται να ξαναπροσλήφθηκαν σε θέσεις συμβούλου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος.
Η κρίση φαίνεται να δημιουργεί ευκαιρίες και αυτές τις αρπάζει και τις κάνει πράξη ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόλις παραιτήθηκαν, λοιπόν, συνταξιοδοτήθηκαν και πήραν και το «ακούρευτο» εφάπαξ τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας φέρεται να επαναπροσέλαβε σε θέσεις συμβούλων του, τρεις από αυτούς, οι οποίοι πρέπει να έλαβαν, εκτός της πολύ καλής σύνταξής από 300.000 εώς 400.000 ευρώ εφάπαξ περίπου και γρήγορα, όπως φαίνεται.
Όχι σαν τους πολλούς και εύκολους στόχους, βέβαια, που περιμένουν χρόνια για να το πάρουν και «κουρεμένο.
Τότε, κύριε Προβόπουλε, γιατί παραιτήθηκαν; Για να ξαναπροσληφθούν;
Αυτό είναι ένα δείγμα από το σημερινό ρεύμα φαυλότητας και του βολέματος, κύριε Πρετεντέρη, που δεν το ακουμπήσατε».
Επειδή είναι προφανές πως η καταγγελία είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ και εγείρει μια σειρά θεμάτων, όχι μόνο ηθικής τάξεως, οφείλει άμεσα να παρέμβει η Δικαιοσύνη!
Σχόλιο attikanea: Μιχαλιό, αυτά δεν τα ήξερες όταν ήσουν κυβέρνηση, ισχυρός και παντοδύναμος; Τότε ήσασταν κώλος και βρακί  με τον Προβόπουλο..Τώρα τα θυμήθηκες όλα;;; Μια απορία έχω: Ποιός ήταν ο κώλος και ποιός το βρακί;

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΓΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΝΤΙΤΗΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ? ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ! ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΦΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ !!!