Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

DSC02054Η ΠΑΕ Φωκικός προπονείται στο γήπεδο της Ιτέας. Στον καινούριο χλοοτάπητα της Ιτέας στον οποίο δεν μπορούν να προπονούνται οι ομάδες της πόλης μας για να μην χαλάσει και αναγκάζονται να πηγαίνουν σε γειτονικές πόλεις για την προπόνησή τους. Δύο χρόνια δεν είχε γήπεδο η Ιτέα και ταλαιπωρήθηκαν τα σωματεία της πόλης μας προκειμένου να γίνουν εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο. Και τώρα που τέλειωσαν οι εργασίες συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται τα σωματεία μας με την αιτιολογία ότι θα χαλάσει εάν “πατιέται” συχνά ο χλοοτάπητας. Η προπόνηση των παικτών του Φωκικού δεν προκαλεί φθορά στο γκαζόν και δεν το καταστρέφει. Έχουν φτερά στα πόδια τους οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και φέρονται με αγάπη και στοργή στο χορτάρι, ενώ οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι πιτσιρικάδες της Ιτέας είναι μικροί και άμαθοι ακόμα.
Δεν έχουν καλούς τρόπους και δεν ξέρουν πως να πατάνε στο χόρτο τα παιδιά μας.Οι προπονητές πλέον των αθλητικών σωματείων της Ιτέας πρέπει να δώσουν έμφαση στο πως θα φέρονται οι πιτσιρικάδες στο χόρτο, με αγάπη , στοργή και προδέρμ.
 
Προς θεού, μην νομίζετε ότι έχουμε κάτι εναντίον της ομάδας του Φωκικού ούτε μας φταίει σε κάτι ο Φωκικός. Πάνω από όλα σεβόμαστε τον προπονητή του Φωκικού και είναι τιμή και χαρά μας να τον βλέπουμε στο γήπεδο της πόλης μας. Αυτοί που μας φταίνε είναι οι αρμόδιοι που αποκλείουν τα σωματεία της πόλης μας από το γήπεδο και επιτρέπουν σε άλλη ομάδα να προπονείται σε αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ο,τι φαίνεται. Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 χρησιμοποίησε το Δημοτικό Στάδιο ‘Αμφισσας και ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
 
[DSC02061%255B4%255D.jpg]
 
[DSC02057%255B6%255D.jpg]
 



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να μάθω με ποιού τη έγκριση έγινε αυτό και ποιός έκανε την αίτηση; Ποιός έσκισε την αίτηση του Ολυμπιακού Κίρρας για να χρησιμοποιεί το γήπεδο Ιτέας; Τελικά υπάρχει κάποιος σε αυτό το χωριό που να τιμάει τους συμπατριώτες του και να μην κατεβάζει τα παντελόνια του ή την φούστα του στις εντολές του Πασά των Σαλώνων; Τόση δουλικότητα πιά; Ούτε τα προσχήματα μωρέ; Πρέπει νάχεις νεφρά για να γίνεις αποδεκτός κι όχι κομματική ταυτότητα! Κι αυτοί όλοι το ξεφτιλήσανε, δεν τους νοιάζει τί λένε οι 100-200, αλλά το άν το ξέρει η γριά και τα Καπη.
Πρόεδρε του Αστέρα, να την χαίρεσαι την αντιπρόεδρό σου και αντιδήμαρχό μας. Μην σε ξανακούσω να γκρινιάζεις! Φύγε κι άστηνε να μας εξηγεί γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Σε όλους μας!

γκαβαραπάς είπε...

Έτσι είναι σε αυτό τον νομό ! Τα τοπικά σωματεια να είναι γυρολόγοι και ο Φωκικος να κανει οτι γουστάρει ( και μεταξύ μας καλα κανει , αφου του δίνουν πάτημα ) .
Αλλά εσείς , οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ιτέας δεν θα έρθετε στην Κιρρα ?!!
Να δω μόνο τι εξήγηση θα δώσετε .

Απλά ελάτε να δείτε που κάνουν προπόνηση 30 παιδιά ! Σε ένα γήπεδο χωρίς ρεύμα , χωρίς στοιχειώδη πράγματα και σε χωμάτινο γήπεδο ! Εν έτη 2012 η μπάλα στην Ιτέα παίζετε μόνο για τους εκλεκτούς στο χόρτο και για τους παρακατιανούς στο χώμα και τις λακκούβες .

Ντροπή του σε όποιον αφαιρεί το δικαίωμα από τους παίχτες της Κίρρας να αθλούνται με αξιοπρέπεια για να ικανοποιήσει τα πολιτικά του και κομματικά του συμφέροντα . Απλά Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

πριν 15 ημερες ξεκινησε προετοιμασια ο γυμναστικος συλλογος ιτεας
ζητηθηκε απο τους αρμοδιους να τρεξουν τα παιδια την πρωτη ημΕρα 10 λεπτα γυρω-γυρω το γηπεδο ωστε να μην υπαρξει καποιος τραυματισμος και αυτοι αρνηθηκαν με την δικαολογια οτι θα χαλασει το γηπεδο
δεν θα σταθω σε αυτο αλλα.....
οταν μαζευονται πολλα παυουν να ειναι συμπτωσεις
καποιοι βρισκουν και τα κανουν ομως
και δινουν τις απαντησεις που δινουν......
καλα να μας κανουν..
οταν δεν υπαρχει τσιπα,φιλοτιμο,ευθιξια,αξιοπρεπεια σε κανουν λιωμα τα καθε μπασμενα....

Ανώνυμος είπε...

περαστικά σας!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΙΣΧΟΣ :Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο ολυμπιακός πρώτα να μα΄θει τρόπους και μετά να μιλά. Διότι έχει κα΄νει σημαία τοξύλο βγήκε από εμάς. Τραμπούκια και παλιόπαιδα , κουβέντες καφενείου.
Ρε ούστ.....

Ανώνυμος είπε...

εσύ που εμφανίζεσια ως υπερασπιστής του Ολυμπικο΄θ, κυρά Κατίνα , σοβαρέψου,διότι οι μπίλιες σου θα σπάσουν.
Η βλακεία στο έπακρο.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε Ιτιώτη πόσο στόκος μπορείς να είσαι !?!?!? Σε πειράζει περισσότερο που θέλει ο Ολυμπιακός Κίρρας να παίζει στο χόρτο , παρά οτι ο Φωκικός κάνει προπόνηση εκεί !

όσο για το ξύλο μην λες πολλά , επειδή μάλλον ξεχνάς το τι έκανες παλιά στα μπλόκια !!

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβουν καποιοι το θεμα δεν ειναι που πηγε ο φωκικος να κανει προπονηση στο γηπεδο μας απλα ειναι η μεταχειριση που υπαρχει απο τον δημαρχο μενει στην ιτεα ποτε δεν εχει ερθει να δει τον αστερα ουτε σε ενα φιλικο αισχος και παλι αισχος οτι και να κανετε ο αστερας δεν θα σβησει εδω θα ειναι στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ γιατι γηπεδο του ειναι και κατι τελευταιο η κιρρα τι το θελει το γηπεδο?στο β τοπικο και θελει και χορτο εκει στις λακουβες και στο χωμα γεια σου δημαρχε

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απ'τα υποτιμητικά σχόλια για τον Ολυμπιακό Κίρρας,το έχουμε καταλάβει,σχολιαστή των 9.52μ.μ. και λοιποί σχολιαστές,ότι ποσώς ενδιαφέρεται κάποιος για την Κίρρα γενικότερα.Το χωριό θεωρούν κάποιοι ότι κατοικείται από πολίτες β' κατηγορίας κι ό,τι αφορά στη βελτίωση της Κίρρας σκοντάφτει πάνω στην αδιαφορία των αυτοδιοικητικών "αρχόντων" του Δήμου Δελφών και της Δ.Ε. Ιτέας οι οποίοι έχουν και τους υποστηρικτές τους μέσα στο τοπικό συμβούλιο,σαν να μην είναι κάτοικοι Κίρρας!
Εκείνο,όμως,που είναι απαράδεκτο, είναι ο άκρατος στείρος και ανόητος τοπικισμός που σας διακατέχει, κύριοι σχολιαστές!Μην παραπονείστε λοιπόν που κι οι αιρετοί "άρχοντες" ενεργούν ανάλογα!