Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβαίνει τώρα: Αστυνομικοί απέναντι σε αστυνομικούς έξω από το Μαξίμου - ΦΩΤΟ


Σκηνές για γέλια και για κλάματα καταγράφονται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αυτήν την ώρα με τους αστυνομικούς να φυλάνε αστυνομικούς που διαμαρτύρονται για τις περικοπές...
Ένστολοι αστυνομικοί είναι αυτήν την ώρα συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στα πλαίσια διαμαρτυρίας τους για τις μισθολογικές περικοπές. Οι εικόνες είναι δραματικές και αστείες ταυτόχρονα αφού απέναντι από τους αστυνομικούς που διαμαρτύρονται με πανό στα χέρια, στέκονται άλλοι αστυνομικοί που φυλάνε το Μέγαρο Μαξίμου.



 


Οι αστυνομικοί και όλοι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους αντιδρώντας στις ανακοινώσεις για νέες μειώσεις στους μισθούς τους.

Χθές κρέμασαν ένα πανό έξω από τη ΓΑΔΑ με το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε ο νέος γύρος διαμαρτυριών για τις περικοπές στους μισθούς τους.


www.newsit.gr

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΣΑΜΑΡΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ,ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΔΗΔΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ.