Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Με έξοδα του δημοσίου ταξίδευε και ο υιός...της κυρίας Μπιρμπίλη .


Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του που έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια θεωρούσαν το Κράτος τσιφλίκι τους το γνωρίζαμε αφού ζήσαμε από πρώτο χέρι τις προκλητικές τους συμπεριφορές. Όμως το ότι θα έφθαναν σε απίστευτα επίπεδα μικροπρέπειας δεν το περίμενε κανείς.

Αναφερόμαστε στην ευνοούμενη του ΓΑΠ και τέως υπουργό του Τίνα Μπιρμπίλη. Πιο συγκεκριμένα, όπως σήμερα αποκαλύπτει το www.moneypro.gr, με τον υιό της ταξίδεψε πέρυσι η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη. Το ταξίδι της «πράσινης Τίνας» δεν έγινε στα πλαίσια των υπουργικών της καθηκόντων, αλλά στα πλαίσια των νέων αρμοδιοτήτων της ως εκπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ.

Η είδηση βεβαίως δεν είναι το ότι η πρώην υπουργός ταξίδεψε με τον υιό της, αλλά ότι το κόστος –ύψους 500 ευρώ- και των δύο εισιτηρίων κάλυψε το Δημόσιο.Λες και στην άγνωστη μέχρι το 2009 Τίνα Mπιρμπίλη οι φορολογούμενοι χρωστάνε τέτοιου είδους δωράκια. Κατά τα άλλα, η τζαμπατζού υπουργός μας το έπαιζε και πράσινη και εναλλακτική! Κούνια που την κούναγε...
 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.enimerwsi.gr/2012/09/amita-motion.html