Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ»

Στο σημερινό Φύλλο της ΩτΦ, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 θα διαβάσουμε:
- Σε αναμονή της απόφασης ένταξης.  οδεύει προς δημοπράτηση ο ΧΥΤΥ  Θέμα ημερών η δημοσίευση για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων.  18 μήνες το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου. Διαρκή Εκτελεστική Γραμματεία συστήνει το υπουργείο για να παρακολουθεί τα έργα που αφορούν τη διαχείριση απορριμμάτων.
........................
- Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση στο φράγμα του Μόρνου  Βράβευσε τη Defar και την Κοϊνη ο Δήμος Δωρίδας για την προσφορά τους στον αθλητισμό  Μαθητές όλων των σχολείων της Δωρίδας πραγματοποίησαν αγώνες δρόμου και συνομίλησαν για την αξία του αθλητισμού με τις δύο αθλήτριες
.........................
- Η Βουλευτής Φωκίδας ανακοινώνει:  Ενισχύεται με πέντε αστυνομικούς η Διεύθυνση Φωκίδας
.........................
- Θα εναρμονιστεί με τις κοινοτικές προδιαγραφές η παιδική χαρά Αλλάζει όψη η πλατεία παιδικής χαράς
..........................
- Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν οι εργαζόμενοι της εφορείας . Με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Άμφισσας σήμερα.
...........................
- Μέχρι να καταβληθούν οι οφειλόμενες αποζημιώσεις. Σε απεργία πείνας από σήμερα οι πρώην εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Στο χθεσινο Φύλλο της ΩτΦ, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου διαβάσαμε:
Αντεπίθεση Ασημακόπουλου για το γήπεδο της Τοπόλιας σε Φουσέκη και Ταγκαλή. «Δεν υπάρχουν δικά τους έργα την τελευταία διετία»
 -«Μπράβο σας!!!!! έχετε ξεπεράσει κάθε προσδοκία Υγιούς Οικονομικής Διαχείρισης των έργων», σχολιάζει ο κ. Ασημακόπουλος το ποσό των 16.000 ευρώ από ΣΑΤΑ που έχει ήδη εγγραφεί για την αποκατάσταση των ζημιών και τονίζει πως ο εργολάβος ζητούσε 7.000 ε.
...............................
«Ο αγώνας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα και τις απολύσεις θα συνεχιστεί»  Συμβολική κατάληψη χθες στο Δημαρχείο Δελφών από τους εργαζόμενους
................................
Καμιά αλλαγή στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Στη θέση της παραμένει η κ Δ. Καραγεώργου
................................
Ο Σύλλογος Αρτοτινών με επιστολή του στον υπουργό Πολιτισμού Κων/νο Τζαβάρα ζητά .Να αποδοκιμάσει τη σκηνοθέτιδα Κιτσοπούλου για το έργο «Αθανάσιος Διάκος – Η επιστροφή»
...............................
Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καλεί τα μέλη του να ανοίξουν τα μουσεία στις 21 Οκτωβρίου. Θα μιλήσουν στις τοπικές κοινωνίες για τη δουλειά τους. -Στην οργανωτική επιτροπή είναι και η προϊσταμένη της Ι ΕΠΚΑ κα Ψάλτη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΑΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Και παρόλο αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία, ΛΕΝΕ, για να πάει κάποιος για δουλειά πρέπει να περάσει από την έγκριση του Αγά των Σαλώνων. «Κόβει» ότι δεν είναι δικό του. Aκόμη ΛΕΝΕ πως εδώ στην Ιτέα τρώμε τη σκόνη και τη λάσπη,ο Φωκικός παίρνει βοήθεια. Έτσι ΛΕΝΕ.Και μετά σου λένε δεν «μας συμπαθούν οι κάτοικοι στη Ιτέα». Από δημόσιες σχέσεις «σκίζουν» στη εταιρεία.

Ανώνυμος είπε...

Κρατήστε μικρό καλάθι για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου. Αν μάθετε ποιος και ποια μαλώνουν για τη θέση θα τρέξετε όλοι ν΄ αγοράσετε γιαούρτια.

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσω το σχόλιο του 1:12
Το γέλιο που έχει να πέσει για το γελοίον της υπόθεσης, είναι μέχρι δακρύων, αλλά όχι για το πρόσωπο/α, παρά για το σκεπτικό των σωτήρων της ελληνικής κρίσης. Εμφανίστηκε άνθρωπος, οργανωμένος σε κόμμα και διεκδικεί πιεστικά την θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας, ενώ θα έπρεπε να ψάχνει να βρεί σπηλιά να μπεί μέσα και να εξαφανιστεί απ' τον κόσμο, μετά την ατιμία που έκανε σε βάρος της Ιτέας. Και μάλιστα τον/την πατρονάρει η "Όπρα" της περιοχής!
Τους 3 που είναι γνωστοί για υποψήφιοι και παρότι η τωρινή διοίκηση έχει σύμβαση για 3 χρόνια, θα τους βρείτε νύχτα-μέρα στον προθάλαμο κόμματος, να περιμένουν τον διορισμό. Μιλάμε όχι μόνο για γιαούρτωμα, αλλά και γιά ύπατο εξευτελισμό ανθρώπων, αξιών και κοινωνίας, μαζί με το φτύσιμο, άν τελικά γίνει κάτι τέτοιο...
Ενας άλλος ανώνυμος!!!! (έχω και άλλα στοιχεία αν χρειασθεί)