Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσοι λέτε ότι ήταν τυφλοί από τους 388 στην Ζάκυνθο;


Μόλις 34! Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά, ενώ δείχνουν και το θράσος κάποιοων οι οποίοι παρά το θόρυβο που έγινε παρουσιάστηκαν και πάλι με πλαστά πιστοποιητικά!
Το ΙΚΑ έκανε επανέλεγχο σε συνεργασία με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.),. Τα στοιχεία ήταν συντριπτικά! Έγιναν έλεγχοι για την περίοδο από 11/09/2012 έως 13/09/2012.
 Kλήθηκαν 388 "τυφλοί". Δεν προσήλθαν 146. ΄Ετσι, εξετάστηκαν 221. Από αυτούς κάποιοι επέμειναν και πάλι ψευδώς στην τυφλότητά τους!

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Τυφλοί εφ΄ όρου ζωής: 34
 Τυφλοί για ένα έτος: 5
 Όχι τυφλοί: 182
 Ποσοστό τυφλών: 17,65%
 Ποσοστό μη τυφλών: 82,35%
Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επιφυλάσσεται να προγραμματίσει επανελέγχους, μέσω των Υγειονομικών Επιτροπών των ΚΕ.Π.Α., αμέσως μόλις εξορθολογιστεί ο μεγάλος όγκος αιτημάτων που έχουν κατατεθεί προς εξέταση, συμβάλλοντας στην γενικότερη προσπάθεια εξάλειψης φαινομένων παραβατικότητας και εξοικονόμησης πόρων για τους πραγματικά δικαιούχους.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι έλεγχοι θα έπρεπε να γίνονται πάντοτε και να αποδίδονται ευθύνες στους εμπλεκόμενους (δικαιούχους μαϊμού, επιτροπές και υπαλλήλους) και όχι μόνο τώρα για να δικαιολογήσουν τις μειώσεις παροχών υγείας και συντάξεων. Ευθύνες έχουν επίσης και οι διατελέσαντες διοικητές και διευθυντές των ασφαλιστικών ταμείων γιατί δεν έκαναν τη δουλειά τους δηλ. τον έλεγχο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πότε θα ζητηθούν ευθύνες από τα υψιλόμισθα αυτά διοικητικά στελέχη που σαν Πόντιοι Πιλάτοι ανακαλύπτουν απλώς τα ελλείματα ενώ αντικείμενο της εργασίας τους ήταν η οργάνωση των ταμείων και η πραστασία των χρημάτων των ασφαλισμένων; Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ.ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΨΟΦΟΕΙΔΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΥΦΛΑΣ ΗΤΑΝ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ.(ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ -ΜΑ ΟΛΑ).ΝΑ ΕΙΔΕΙΣ Η ΑΛΛΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ!!