Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 2/3 των βουλευτών ζήτησαν να συνεχίσουν να έχουν φρουρούς

Τα 2/3 των βουλευτών ζήτησαν να συνεχίσουν να έχουν φρουρούς

Απίστευτο και όμως αληθινό ! Την περίοδο η οικονομική κρίση βρίσκεται στο "κόκκινο" και η εγκληματικότητα "καλπάζει" , τα 2/3 των βουλευτών υπέβαλαν αίτημα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν να έχουν αστυνομικό - φρουρό!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, σχεδόν οι 200 από τους 300 βουλευτές θεωρούν, ή μάλλον προσπαθούν να πείσουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ότι κινδυνεύουν και ότι χρειάζονται αστυνομική προστασία. Μόνον που δεν λένε, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο ένας αστυνομικός που είχαν μέχρι τώρα οι βουλευτές της Αθήνας και οι δύο οι βουλευτές της επαρχίας, αποτελούσε το "παιδί" για όλες τις δουλειές. Κι αυτό γιατί τους χρησιμοποιούσαν σαν οδηγούς, για τα ψώνια τους, να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία, γενικά να κάνουν τα θελήματα τους! Ευτυχώς που σήμερα με απόφαση του Νίκου Δένδια, εκδόθηκε διαταγή σύμφωνα με την οποία όσοι βουλευτές εξακολουθήσουν να έχουν αστυνομικό - φρουρό δεν θα τον χρησιμοποιούν σαν "Φιλιπινέζα" !

www.newsbomb.gr
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΧΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Υ[ΗΡΕΤΕΣ Η ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ! ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ? ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ? ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ! ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΑ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΥΛΛΑΕΙ" ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ? ΒΡΕ ΓΑΛΑΖΩΑΙΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ! ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !!!