Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ!


Δεν οφείλεται σε τεχνική βλάβη, όπως πολλοί υποθέτουν (γι αυτό δεν βγήκε και επίσημη ανακοίνωση).

Το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα, είχαμε υπερβολικούς επισκέπτες και για τον λόγο αυτό η κατανάλωση του νερού ανέβηκε κατακόρυφα. Χαρακτηριστικό της επισκεψιμότητας είναι ότι μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, όλες οι παραλίες ήταν ασφυκτικά γεμάτες.


Οπότε μόλις οι υπεύθυνοι της υδροδότησης ανακάλυψαν την κατακόρυφη πτώση στάθμης των υπαρχόντων διαθέσιμων υδάτων, μείωσαν την πίεση μέχρι η στάθμη επανέλθει στα φυσιολογικά της.

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΒΛΑΒΗ.

ΛΙΓΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....

12 σχόλια:

Sia είπε...

Και να υποθέσουμε ότι θα επανέλθει η πίεση του νερού στα όρο βλάβης επίπεδα μετα το χειμώνα .... όταν λυωσουν τα χιονιά και ανεβεί η στάθμη .... Αντίο Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΣΟΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ? ΠΟΣΗ ΑΠΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ? ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ ! ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε έτσι, και αν δείτε ελληνικη οικογένεια να έλθει στη Ιτεα για 2η φορά

ΣαλωνοΙτιώτης είπε...

Δηλαδή τώρα - όπως είπε και προλαλείσασα - περιμένουμε τα πρωτοβρόχια ;

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια η κοροϊδία και η τοπική αυτοδιοίκηση ας αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους Ιτιώτες. Η πόλη δεν καθαρίζεται, οι κάδοι δεν απολυμαίνονται και από εχτές χωρίς καμία σοβαρή αιτιολογία μειώθηκε και η παροχή νερού, χωρίς προειδιποίηση, εν μέσω καύσωνα και τουριστικής περιόδου και εξακολουθεί να είναι μειωμένη μέχρι αυτή την ώρα. Μήπως κάποιοι επιθυμούν να αδειάσει η Ιτέα από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της;Πότε επιτέλους θα αποδοθούν ευθύνες;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010, ΟΙ 2000 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 1990 ΒΛΑΚΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2000 ΤΟ ΊΔΙΟΙ !!!!! ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ;;; ΒΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΟΛΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; «ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;» ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. ΟΛΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!! ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΓΑΝΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΘΕΜΑ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΡΚΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΙΤΙΑ. ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΙΧΩΡΙΟΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΡΡΑΙΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ.
ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΙΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΙΡΡΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.

ΚΟΡΟΙΔΑ.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΨΟΦΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

η πιεση ερχεται σιγα σιγα αρα δεν ειναι βλαβη
αν αυτό ξανα καλο θα ηταν να διαβασουμε παραιτησεις

Ανώνυμος είπε...

cossa nostra

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ BY PASS ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ. ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

.....''το σ/κ στην ιτεα ειχαμε υπερβολικους επισκεπτες....οι υπευθυνοι της υδροδοτησης...ανακαλυψαν!!!!!!...μειωσαν την πιεση....κλπ,κλπ''
... καρτερια πες μου οτι κανεις πλακα

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ
Ο ΑΡΧΙΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ) ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;
ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο Κ....Σ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΛΑΤΡΗ Κ.ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ....