Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΚΑΡΚΙΝΟΣ…


Σαν προχθές, 17 Ιουλίου του 1954 γεννήθηκε στο Αμβούργο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Γονείς του ήταν ένας λουθηρανός πάστορας ο Χορστ Κάσνερ και η δασκάλα Χέρλιντ Κάσνερ.

Το χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι που το φώναζαν Άγκελα, από μικρό ήταν πολύ μελετηρό. Φαινόταν ότι μια μέρα θα πάει μπροστά.

Στη συνέχεια η Άγκελα μεγάλωσε και διέπρεψε. Απέκτησε σιδερένια πυγμή και κατέκτησε τη δόξα. Δηλαδή έγινε η πρώτη αρχηγός της χώρας της και ολόκληρης της Ευρώπης (γιατί η Ευρώπη ως γνωστόν είναι μια αγαπημένη οικογένεια).

Κι όπως συμβαίνει με όλους τις μεγάλες προσωπικότητες της Ιστορίας, οι μισοί άνθρωποι που την ήξεραν την λάτρεψαν και οι υπόλοιποι τη μίσησαν. Ίσως έφταιγε το γεγονός πως η κυρία αυτή ήταν λίγο στυφή και σκατόψυχη.


Η Άγκελα που στο μεταξύ παντρεύτηκε έναν συμφοιτητή της τον Ούλριχ Μέρκελ, πήρε το επώνυμο του συζύγου της και έγινε γνωστή στην Οικουμένη, ως Άγκελα Μέρκελ.
Το επώνυμο αυτό για άγνωστους λόγους (όπως η Ευγενία Μανωλίδου και η Ντόρα Μπακογιάννη), το διατήρησε ακόμα κι όταν χώρισε τον Ούλριχ και ξαναπαντρεύτηκε έναν άλλον τύπο, γιατί ήταν και πολύ περιζήτητη γκόμενα.
Τέλος πάντων, το ξανθό κορίτσι σήμερα που έχει τα γενέθλιά του είναι κάπως έτσι:..

Η Άγκελα Μέρκελ λοιπόν διαβάζοντας τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο, έτριβε τα χέρια της:
"Φαίνεται πως η τύχη είναι με το μέρος σας σε θέματα οικονομικά αυτό το μήνα. Θα είστε άσσοι στις διαπραγματεύσεις και θα καταφέρετε να πάρετε πολύ περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που ήταν διατεθειμένοι ή περίμεναν οι άλλοι να σας δώσουν".
Παρόλες όμως τις οικονομικές επιτυχίες που προβλέπει η επιστήμη της αστρολογίας για ολόκληρο το μήνα, υπάρχει  κάτι που της μαυρίζει τη μέρα:
Κάτι που την κάνει να αναρωτιέται με παράπονο γιατί σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της...
Μέχρι που βρήκε στο κινητό της το παρακάτω sms:
Αγαπητή Άγκελα, σου εύχομαι αλόψυχα υγεία και μακροημέρευση!Happy birthday!
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

  Happy birthday κι από μένα Angy!!!!!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει να βρει τον κυριο με τα κερατακια και την ουριτσα ο ΧΙΤΛΕΡ του 21ου αιωνα? Και μαζι της ΟΛΟΙ οι σωτηρες μας

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΑΚΕΡΜΑΝ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.