Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ – ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η Μ.Π.Ε.



Μπορούν να συνυπάρξουν αν εφαρμοστεί η ΜΠΕ



Η θέση της Ν. Δ., όπως εκφράστηκε δημόσια στη σχετική Συνεδρίαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, έχει ως εξής :




1. Για δεκαετίες συνυπήρξε η πόλη και η επιχείρηση των ΒΩΞΙΤΩΝ. Από τη συνύπαρξη αυτή ωφελήθηκε τόσο η πόλη όσο και οι ΒΩΞΙΤΕΣ.

2. Για την νόμιμη λειτουργία κάθε παρόμοιας επιχείρησης, οι νόμοι απαιτούν τη σύνταξη και εφαρμογή περιβαλλοντικής μελέτης.

3. Αν υπάρξει τέτοια μελέτη και εφαρμοστούν οι όροι της, ώστε οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον της πόλης, η εξακολούθηση της συνύπαρξης της Ιτέας με τους ΒΩΞΙΤΕΣ είναι και δυνατή και ευκταία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΤΟ. ΙΤΕΑΣ Ν.Δ.
η Πρόεδρος,
Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη


ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:  «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπεριστατωμένη αντιμετώπιση...
Μοναδική γνώση των γεγονότων...
Σαφέστατη ανάληψη ευθύνης για το πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής... Και τέλος, τεκμηριωμένη πρόταση για το αδιέξοδο, το οποίο δημιούργησαν οι άλλοι!(ποιοί;) Κατα τα άλλα: <>

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΏΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ : ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΞΙΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ? ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΤΕΙΡΕΙΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ! ΚΑΛΟΣ ΙΤΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ Σ ΑΥΤΗΝ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ! ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑ ! ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!