Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - Μπόνους - πρόκληση 1000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής!


Ο Βύρων Πολύδωρας, πριν εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο της Βουλής, υπέγραψε εκλογικό επίδομα για τους υπαλλήλους της Βουλής το οποίο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ! Μάλιστα, κύκλοι της Βουλής «υπερασπίζονταν» την απόφαση λέγοντας ότι έγινε και … οικονομία καθώς το επίδομα ήταν στα 2.000 ευρώ και κόπηκε στο μισό!

Βέβαια, δύο οι εκλογικές αναμετρήσεις (6η Μαΐου, 17η Ιουνίου), δύο τα εκλογικά επιδόματα άρα πάλι στις 2.000 ευρώ ήρθαμε!

Από τη Βουλή ισχυρίζονται ότι το θέμα έχει «παγώσει» και δεν έχουν «προλάβει» να πάρουν τίποτα οι υπάλληλοι της Βουλής, ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο θα εφαρμοστεί και στην πράξη αυτό…

Μετά την …κατακραυγή που προκάλεσε η παροχή επιδόματος 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής ..σε μία κλειστή Βουλή, ο νέος Πρόεδρος κ. Β. Μειμαράκης προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην δοθεί το μετεκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους της Βουλής.

ΠΗΓΗ: www.star.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ



Αφού αποδέχτηκε τα προνόμια του βουλευτή και μεταξύ αυτών και το αυτοκίνητο που δικαιούνται οι βουλευτές, τώρα λέει πως θα το δώσει σε μονογονεϊκή οικογένεια, ξέροντας πως αυτό δεν γίνετε γιατί το αυτοκίνητο ανήκει στην βουλή, είναι κρατικό, δηλαδή περιουσία του ελληνικού δημοσίου και δίνετε μόνο προς εξυπηρέτηση των βουλευτών. Απλώς δίνει ρεσιτάλ θεατρίνου και λαϊκιστή όπως άλλωστε σκοπεύουν να κάνουν από δω και πέρα και μέσα στην βουλή αυτός και οι όμοιοι του

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ?ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ?