Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – «ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ


Στον απόηχο της 1ης Έκθεσης Φωτογραφίας που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του νεοσύστατου φωτογραφικού τμήματος της Λέσχης που συμμετείχαν στην έκθεση, τον φωτογράφο – καθηγητή μας Μασσάρο Ηλία καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν στο να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το έργο μας και ιδιαίτερα το Ε.Β.Ε. Φωκίδας για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου στην 8η Έκθεση «Φωκίδα 2012».


Σύντομα θα διοργανώσουμε ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ σε όλη την Φωκίδα που θα φιλοξενηθούν  στα ωραιότερα και ιστορικά κτίσματα του νομού  μας,  ώστε να αναδείξουμε την περιοχή μας  αλλά και την φωτογραφία σαν τέχνη. Παράλληλα θα συνεργαστούμε με όμορες φωτογραφικές ομάδες από Λιβαδειά, Λαμία και Πάτρα,  ώστε να ανταλλάξουμε  ιδέες και εμπειρίες στην φωτογραφία.

Από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν νέα  Σεμινάρια Φωτογραφίας  (ένα τμήμα για αρχάριους και ένα για προχωρημένους ).

Όπως εύστοχα επισημαίνουν και οι φίλοι μας από την Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου : « Στην πολύ δύσκολη και κρίσιμη εποχή που ζούμε, πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιες ανάσες πολιτισμού και δημιουργίας αποτελούν για όλους μας μία υπέροχη «έξοδο» και ελπίδα ότι κάτι καλό γίνεται σε μια κοινωνία που αντιστέκεται…»


Σας περιμένουμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 21:30 στην αυλή του Δημαρχείου Ιτέας  στην προβολή του κλασικού έργου  “CASABLANCA” από τη Λέσχη μας.  Γιατί καλοκαίρι και θερινός κινηματογράφος πάνε μαζί…













Δεν υπάρχουν σχόλια: