Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Το άρθρο που ακολουθεί έχει ως σκοπό να θέσει ορισμένα ερωτήματα προς τους υπεύθυνους πολιτικούς φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος  της Ιτέας του Δήμου Δελφών.

     Πληροφορίες, από έγκυρη πηγή, μας λένε ότι εγκρίνονται κονδύλια, τα οποία θεωρούνται "υπερβολικά" ή ότι δεν θα έπρεπε να τύχουν εγκρίσεως δεδομένης της οικονομικής κρίσης, ή τίθεται εν αμφιβόλω η κατάληξή τους.
Όπως μας μεταφέρεται, οι εργαζόμενοι ήδη έχουν υποστεί όλες τις μειώσεις και τις περικοπές που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στους δημόσιους υπαλλήλους, του κλειστού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

     Με τον βασικό μισθό στα 780 ευρώ, την περικοπή στα επιδόματα (γάμου, εξωμάλυνσης, έξοδα κίνησης...), δεν τους διατίθεται ούτε καν το γάλα, εδώ και 10 μήνες, που έπαιρναν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Δεν συζητάμε για φόρμες εργασίας που έχουν κοπή εδώ και 5 χρόνια.
Όταν στην πόλη κυκλοφορούν αυτοκίνητα του Δήμου με τελείως "φθαρμένα ελαστικά", χωρίς ασφάλεια (εκτός του απορριμματοφόρου), πιθανόν μερικά να μην έχουν περάσει και ΚΤΕΟ (?), δεν συζητάμε καν για την συντήρησή τους, να βλέπουμε σε λίστα να εγκρίνονται κονδύλια γι' αυτές ακριβώς τις ανάγκες χωρίς ποτέ να πραγματοποιούνται στο σύνολό τους(?) Σοβαρές καταγγελίες που χρήζουν αν μη τι άλλο απαντήσεων.

     Προσωπικά δεν παίρνω θέση, αλλά θέτω ευθέως τα ερωτήματα και τις ανησυχίες των εργαζομένων σχετικά με την κατάληξη των τελευταίων εγκεκριμένων κονδυλίων. Παραθέτω και την σχετική λίστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: