Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΓΑΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Στις 16 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών απέστειλε, στην Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Γιώτα Γαζή, επιστολή με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου των Αναπλάσεων στην Αγία Ευθυμία. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Αγαπητή κυρία Γαζή,
Μ’ αυτή μας την επιστολή απευθυνόμαστε σε σας, με την παράκληση της ενημέρωσης, για ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει πολλάκις τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών και για το οποίο έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, στο παρελθόν, για να το δούμε να δρομολογείται. Πρόκειται για το έργο των Αναπλάσεων στην Αγία Ευθυμία.
Είναι ένα θέμα που έρχεται από παλιά και το οποίο πετύχαμε, μετά από πολλές παρεμβάσεις μας, να δημοπρατηθεί, στις 14 Δεκεμβρίου 2010, από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας.
Συμπληρώνεται σε λίγο ένας χρόνος από την δημοπράτηση του έργου και δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Εύλογες είναι οι ανησυχίες, τόσο οι δικές μας όσο και των συγχωριανών μας, για την πορεία του.
Είμαστε σίγουροι ότι, με την ευαισθησία που σας διακρίνει και την οποία είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε προηγούμενη επιστολή μας για το πρόβλημα στο δρόμο Άμφισσα-Αγία Ευθυμία, θα θελήσετε να διασκεδάσετε τις ανησυχίες μας ενημερώνοντάς μας για το πού βρίσκεται το εν λόγω θέμα.
Αναμένοντας την απάντησή σας και ευελπιστώντας σε ευχάριστες ειδήσεις σάς ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Σπύρος Ευστ. Κυριάκης Γιούλη Ανδρ. Δρόλαπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: