Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ



Το λιοντάρι αν και κατέχει επάξια τον τίτλο του βασιλιά της ζούγκλας, ωστόσο δεν φημίζεται για την στοργή του και τις εκδηλώσεις αγάπης του. Κι, όμως, ένα αξιαγάπητο λιοντάρι δεν διστάζει να αγκαλιάσει την γυναίκα που του έσωσε την ζωή. Το αξιολάτρευτο ζώο στάθηκε στα δύο του πόδια και παρά τα κάγκελα που τον εμπόδιζαν, κατάφερε να δώσει μία μεγάλη αγκαλιά στην Ana Julia Torres, την γυναίκα που τον έσωσε πριν από 12 χρόνια.

Η Ana ανακάλυψε το θηρίο σε ένα περιπλανώμενο τσίρκο, ενώ το άμοιρο ζώο βρισκόταν σε θλιβερή κατάσταση υποσιτισμού. Αμέσως, το απομάκρυνε από εκεί και το μετέφερε στο καταφύγιο ζώων που λειτουργεί στην Κολομβία. Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ ο Jupiter, όπως είναι το όνομά του, δείχνει συχνά την εκτίμηση του στην Ana με μία αγκαλιά.

Η κυρία Torres ίδρυσε το καταφύγιο ζώων το 1994 και σήμερα φιλοξενεί 600 ζώα, που έχει διασώσει από παράνομους ιδιοκτήτες, τσίρκο και εμπόρους ζώων. Επίσης, αρνείται πεισματικά να ανοίξει το καταφύγιο για το κοινό.

"Θέλω τα ζώα να ζουν εν ειρήνη. Όλη τους την ζωή παρουσιάζονταν σε τσίρκο, αυτός είναι ένας παράδεισος, όπου μπορούν πια να αναπαυτούν", είπε η ιδιοκτήτρια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: