Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΦΩΤΟ


Ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ιτέα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κίρρας και Μούτου. Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Τροχαίας Ιτέας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιτέας.
Όποιος αναγνώστης γνωρίζει περισσότερα στοιχεία ας μας ενημερώσει.


Ανανέωση

Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες (από κινητό τηλέφωνο) από τη μοτοσικλέτα του ατυχήματος. Παρατηρητικός ο αναγνώστης μας είχε φωτογραφήσει την ιδία μοτοσικλέτα πριν ένα ενάμιση χρόνο (18-3-2010) παρκαρισμένη στο… Κέντρο Υγείας Ιτέας.

Η μοτοσικλέτα τότε δεν έφερε φωτιστικά σώματα! Σήμερα να είχε άραγε;
Όσο για αριθμό κυκλοφορίας, ίσως είναι λεπτομέρεια για ορισμένους!

 18-3-2010


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δρομος ιτεας-κιρρας ειναι η οδος(εντος κατοικημενης ζωνης) με τα περισσοτερα θανατηφορα ατυχηματα,οπως επισης με πληθος τραυματισμων.
αυτο οφειλετε στην ανοχη των υπευθυνων σε μια σειρα απο παρανομες και αντικοινωνικες πραξεις.
αυτες οι πραξεις ειναι η υπερβολικη ταχυτητα,η επικινδυνη και προκλητικη οδηγηση και η παραβιαση οποιας σωστης κοινωνικης συμπεριφορας απο ατομα τα οποια οδηγουν παρανομα μεταποιημενα οχηματα και μοτοσυκλετες.
δεν υπαρχουν πινακιδες,εξατμισεις,φωτα μπροστα πισω με αποτελεσμα να εχουμε δει το παραδοξο οδηγος χωρις φωτα να οδηγει νυχτα (σε επιδειξη μαγκιας) με τον φακο στο στομα!
ο ανυποφορος θορυβος και η επικινδυνη οδηγηση με υπερβολικη ταχυτητα και επικινδυνους ελιγμους, φοβιζει και τρομοκρατει τους κατοικους και τα παιδια τα οποια μετακινουνται με τα ποδηλατα και τα ποδια στο δρομο αυτο, κανοντας τους ολους ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ο κοσμος σε απογνωση καθε μερα ερχεται σε αντιπαραθεση με τους υποψηφιους δολοφονους με αποτελεσμα συμπολιτης μας απο την κιρρα να ειναι στα δικαστηρια με εναν οδηγο μοτοσυκλετας τον οποιο αγανακτισμενος χειροτονησε καταλληλως .φυσικα ο οδηγος αυτος συνεχιζει και σημερα ,χωρις εξατμιση, να οδηγει προκλητικα και να αναστατωνει τους παντες και τα παντα χωρις να ιδρωνει το αυτι κανενος.
χθες αλλο μπουμπουκι με εντουρο με κομμενη εξατμιση περναγε στεγνα στην παραλια και στα στενα της πολης διαλυοντας τα νευρα του κοσμου και τρομοκρατωντας πεζους και ποδηλατες.
μετα πηγε στους αγιους αναργυρους για να ''σκαψει''το λοφο και να ξεχαρμανιασει με την κομμενη εξατμιση σε ενα μερος περιπατου και ηρεμιας.
θελω να πιστευω οτι μετα ΚΑΙ απο το σημερινο η αστυνομια,το λιμεναρχειο και η δημοτικη αρχη θα κανουν το καθηκον τους ωστε:
να μην σκοτωθει αλλος κοσμος,να μην κινδυνευσουν παιδακια και να μην παει φυλακη κανενας αθωος.....ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Τωρα αν σας πω οτι λυπαμαι τον οδηγο του αυτοκινητου που εμπλεξε με τον αληταρα θα με πειτε κακο.